A. Λοβέρδος: Τον Παππά τον ενδιαφέρει μόνο το πολιτικό του είναι

A. Λοβέρδος: Τον Παππά τον ενδιαφέρει μόνο το πολιτικό του είναι

«Ό,τι πάει να οικοδομηθεί με συναίνεση ο κύριος Παππάς το χαλάει. Έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί και το αν δεχθεί την παραίτησή του ο πρωθυπουργός, είναι άλλο θέμα. Τον ενδιαφέρει μόνο το πολιτικό του είναι», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Δεν υπάρχει Υπουργός, υπάρχει ΕΣΡ και ό,τι εισηγηθεί το ΕΣΡ, ο Υπουργός είναι υποχρεωμένος να το υπογράψει, άρα ο αριθμός φεύγει από την αρμοδιότητα του Υπουργού.

«Πως θα επιμένει στον αριθμό 4; Θα φτιάξει δικό του ΕΣΡ, με δικούς του ανθρώπους. Ο κ. Παππάς θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» τόνισε ο κ Λοβέρδος. 

«Αν δεν υπάρξει συναίνεση θα φταίει και ο Παππάς και η ΝΔ που λέει να πέσει όλος ο νόμος», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως ο κ. Βούτσης πρέπει να βοηθήσει, γιατί έχει δώσει ένα λόγο τιμής.

Ο κύριος Λοβέρδος χαρακτήρισε στολίδι τον κ. Κουτρομάνο που πρότεινε η ΝΔ για πρόεδρο του ΕΣΡ, ενώ αναφέρθηκε θετικά και για τον κύριο Σταθόπουλο που πρότεινε το Ποτάμι. «Άρα», είπε, «υπάρχουν πρόσωπα για συναίνεση».

Πηγή: skai.gr