Α. Λοβέρδος: Ο μόνος εχθρός της χώρας είναι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Α. Λοβέρδος: Ο μόνος εχθρός της χώρας είναι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ως «Εχθρό» της χώρας χαρακτήρισε την πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε πως δεν πιστεύει τον πρωθυπουργό καθώς είναι επαγγελματίας ψεύτης.

«Ο μόνος εχθρός της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, όχι δηλαδή ως φυσικά πρόσωπα, αλλά με την πολιτική τους, αφού διαλύουν την οικονομία, τη ΔΕΗ, τις τράπεζες, ότι ακουμπούν το διαλύουν», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Μιλώντας στον «Flash 96,0 FM  για το ζήτημα της διαπραγμάτευσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε: «Δεν πιστεύω τον Πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός είναι επαγγελματίας ψεύτης. Δεν πιστεύω ότι τελειώνει (σ.σ. η διαπραγμάτευση), περιμένω το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς σχετικά με την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον χώρο της Υγείας, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε: «Καμία αντίρρηση δεν έχει η Δημοκρατική Συμπαράταξη να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, αλλά τα χρονικά όρια είναι σκάρτα», κάνοντας λόγο για ψευτομηχανορραφία της συμφοράς.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε πως «Δύο χρόνια λένε αριστερόστροφα, δεν έχουν να επιδείξουν καμία σοβαρή μεταρρύθμιση στο χώρο της Υγείας. Θέλουμε να γίνει αυτή η εξέταση αλλά όχι με αυτό το μηχανορραφικό τρόπο».