Λαμπάδες στους μικρούς φίλους των παιδικών χωριών SOS από το Μαξίμου

Λαμπάδες στους μικρούς φίλους των παιδικών χωριών SOS από το Μαξίμου

Στα Παιδικά Χωριά SOS, στη Βάρη βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος προσέφερε στα παιδιά τις Πασχαλινές λαμπάδες για την Ακολουθία της Ανάστασης.

Οι λαμπάδες χειροτεχνήθηκαν από τα παιδιά της «Φλόγας», μιας ακόμη οργάνωσης που επιτελεί εξαιρετικό ανθρωπιστικό έργο με τις υπηρεσίες που προσφέρει στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Όπως έγινε γνωστό σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό έγινε με την φροντίδα του πρωθυπουργικού γραφείου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γ.γ. του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και το γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιωργο Σταμάτη που για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στα παιδιά μας. Και αυτό το Πάσχα πρόσφεραν πασχαλινές λαμπάδες από την «Φλόγα» σε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης για να ανάψουν το φως της Ανάστασης, της Ελπίδας και της Ειρήνης. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και τα παιδιά των πρώτων μονογονεϊκών οικογενειών που φιλοξενούμε από την Ουκρανία», σημειώνεται στη σελίδα των Παιδικών Χωριών SOS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.