Lamda Development: Marina Tower - Δείτε την πρώτη παρουσίαση

Lamda Development: Marina Tower - Δείτε την πρώτη παρουσίαση

'Ένα νέο τρόπο επικοινωνίας εγκαινιάσει η  Lamda Development, η οποία μέσω διαδικτυακών παρουσιάσεων δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να ενημερώνεται για την πρόοδο του εμβληματικού έργου του Ελληνικού.

Η Lamda μας κάλεσε να παρακολουθήσουμε τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower, του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη στην Ελλάδα, μέσα από την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση, ανοιχτή προς το κοινό.

Το Ελληνικό είναι το έργο που όλοι αναμένουν με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς τόσο από οικονομικής άποψης, όσο και από πολιτισμικής, εκτιμάται ότι θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής στη χώρα και ειδικά για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Το μεγαλύτερο πάρκο πρασίνου σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και πολυτελή ξενοδοχεία, το καζίνο, εγκαταστάσεις για  αθλητικές  δραστηριότητες και θεάματα, το Μουσείο Αεροπορίας, οι λίμνες και τα τρεχούμενα νερά, η μαρίνα μικρών σκαφών και η κεντρική μαρίνα, αλλά και οι περίπου 9.000 κατοικίες που θα κατασκευαστούν στον χώρο συνολικά σε βάθος χρόνου, αναμένεται, να αναβαθμίσουν την περιοχή και ολόκληρη την Αττική, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

Δείτε την παρουσίαση

Για να παρακολουθήσετε το webinar επισκεφθείτε το:

www.theellinikon.com.gr