Λαϊκή Ενότητα : Ο πρωθυπουργός εξασφάλισε συναίνεση για την προώθηση του αντιασφαλιστικού Αρμαγεδδώνα

Λαϊκή Ενότητα : Ο πρωθυπουργός εξασφάλισε συναίνεση για την προώθηση του αντιασφαλιστικού Αρμαγεδδώνα

Ο πρωθυπουργός εξασφάλισε συναίνεση "για την προώθηση του αντιασφαλιστικού Αρμαγεδδώνα", σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση του Α. Τσίπρα με τους εκπροσώπους των εργοδοτικών φορέων για το Ασφαλιστικό.

«Ο πρωθυπουργός έμπλεος πανικού λόγω των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών αντιδράσεων, που προκάλεσε η πρόταση της κυβέρνησης του για νέα κατεδάφιση του ασφαλιστικού, συναντήθηκε εσπευσμένα με τους εκπροσώπους των εργοδοτών και εξασφάλισε τη στήριξη και τη συναίνεσή τους για την προώθηση του αντιασφαλιστικού Αρμαγεδδώνα, ο οποίος σημειωτέον πλήττει εκτός από τους εργαζομένους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου που έγινε αμέσως μετά από αυτή τη συνάντηση, ότι ο Πρωθυπουργός δεν θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των συνδικάτων, γιατί διαφωνούν με τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, ξεπερνά κάθε όριο δημοκρατικής δεοντολογίας και προοιωνίζει τον αυταρχικό τρόπο με τον οποίο αυτή θα αντιμετωπίσει τις κοινωνικές αντιστάσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.