Λ. Αυγενάκης: Πετύχαμε να υπάρξει ένα πραγματικά αντικειμενικό ΕΣΡ

Λ. Αυγενάκης: Πετύχαμε να υπάρξει ένα πραγματικά αντικειμενικό ΕΣΡ

«Πετύχαμε να υπάρξει ένα πραγματικά αντικειμενικό, αμερόληπτο και ισχυρό ΕΣΡ, που θα επιτελέσει με ευθύνη το ρόλο του και θα υπηρετήσει στο ακέραιο το δικαίωμα των πολιτών για αντικειμενική ενημέρωση» ανέφερε σήμερα από το Ηράκλειο, ο γραμματέας της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Επίσης, μίλησε για την οργανωτική και ποιοτική αναβάθμιση των δομών, αλλά και των στελεχών, όπως και για την επικείμενη παρουσίαση της κάρτας μέλους.

Ερωτώμενος για τις εξελίξεις στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «η Νέα Δημοκρατία ήταν σταθερά υπέρ των πραγματικά Ανεξάρτητων και ισχυρών Αρχών, που είναι σε θέση να υπηρετήσουν την αποστολή τους».

Στη συνέχεια ανέφερε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση, ποτέ δεν συναίνεσε στη συγκρότηση καμίας Ανεξάρτητης Αρχής και πρόσθεσε: «Με την αποφασιστική στάση της Νέας Δημοκρατίας απετράπη το επιχειρούμενο μιντιακό πραξικόπημα. Σύμφωνα με τον ίδιο «η κυβέρνηση υπέστη μεγάλη πολιτική ήττα και ετράπη σε άτακτη υποχώρηση» και τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι δεν κάνει εκπτώσεις και δεν παίζει παιχνίδια με το Σύνταγμα και τις επιταγές του».

Ακόμη, μίλησε για την οργανωτική και ποιοτική αναβάθμιση των δομών, αλλά και των στελεχών χαρακτηρίζοντας τη ως σημαντική προτεραιότητα για τη ΝΔ.

Εξ άλλου τόνισε, ότι η Νέα Δημοκρατία, φιλοδοξώντας να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό - στελεχιακό δυναμικό, που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης και πολιτικό προσωπικό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις, προχωρά σε μια καινοτόμο δράση, με σκοπό να επιμορφώσει το ανθρώπινο δυναμικό της. Στο πλαίσιο αυτό, είπε ότι η ΝΔ εγκαινιάζει από το προσεχές Σαββατοκύριακο, την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών, η οποία, όπως ανέφερε, θα γίνει και στο Ηράκλειο, για τα στελέχη του κόμματος στην Κρήτη.

Ακόμη, ο κ. Αυγενάκης μίλησε για «δυνάμωμα της φωνής της παράταξης» λέγοντας: «Ενεργοποιούμε τη βάση μας στις τοπικές κοινωνίες και παράλληλα επανασχεδιάσαμε το ρόλο των 13 Γραμματειών του κόμματος, με στόχο να είναι πιο εξωστρεφείς συνομιλητές με την κοινωνία και τις εμπλουτίσαμε με στελεχιακό δυναμικό, μέσα από τη δράση “Συμμετέχω στη ΝΔ”».

Επίσης, ο γραμματέας της ΝΔ έκανε αναφορές στο πρόγραμμα «Κανένας στο περιθώριο», λέγοντας πως κλιμάκια βουλευτών και μελών της ΠΕ της ΝΔ οργώνουν ολόκληρη την Ελλάδα και επισκέπτονται κάθε δομή κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ μίλησε και για τη Συμφωνία Αλήθειας.

«Παράλληλα, κάνουμε πράξη το αίτημα για πραγματική ανανέωση. Με πρωτοβουλία του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εγκαινιάσαμε το Μητρώο πολιτικών στελεχών, με στόχο να “μπολιάσουμε” τη μεγάλη μας πολιτική οικογένεια με νέο αίμα» συμπλήρωσε.

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στην επικείμενη παρουσίαση της «κάρτας μέλους» της ΝΔ την οποία θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ