Κύμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη από τον πολιτικό κόσμο

Κύμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη από τον πολιτικό κόσμο

Κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν είναι εύκολο ν' ακούς ότι έχεις καρκίνο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη συμπαράσταση του με επικοινωνία του με την ίδια και ανάρτησή του στο twitter που αναφέρει «Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια.»

Τη συμπαράστασή του εξέφρασε δημόσια ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας  Καραμανλής, αναφέροντας σε ανάρτησή του «Η Ντορα Μπακογιάννη έχει υπάρξει σε όλη της τη ζωή μια αληθινή μαχήτρια. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια. Ντόρα είμαστε όλοι δίπλα σου.»

Τη συμπαράστασή του εξέφρασε δημόσια και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Θα εξέλθει και από αυτή την δοκιμασία νικητής.»

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανακοίνωσε σήμερα ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάννη», ανέφερε. «Είμαι σίγουρος ότι και από αυτήν τη μάχη θα βγει νικήτρια και πιο δυνατή. Ντόρα είμαστε στο πλευρό σου!».

Τις ευχές του για ανάρρωση εξέφρασε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,Κωνσταντίνος Κυρανάκης υπογραμμίζοντας για την ελληνίδα πολιτικό «εύχομαι να βγείτε πιο δυνατή από όλο αυτό.»

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα κερδίσει και αυτή τη μάχη, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του «Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα. Είμαι βέβαιος πως θα βγει νικήτρια και από αυτήν τη μάχη. Εύχομαι καλή και ταχεία ανάρρωση».

Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εξέφρασε τη συμπασάστασή της στην κυρία Μπακογιάννη απαντώντας στο tweet της «Ντόρα είμαι βέβαιη πως θα δώσεις και αυτή τη μάχη με δύναμη και γενναιότητα και θα την κερδίσεις. Εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε κατ' ευχήν.»

Τις ευχές του εξέφρασε δημόσια και ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιάννης, με δημοσίευσή του στο twitter που αναφέρει «Ντόρα μου περαστικά και σιδερένια. Όλοι ξέρουν ποσό παλικάρι είσαι στα δύσκολα. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη. Μανώλης».

Καλή δύναμη ευχήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.