Κόντρα Κασιδιάρη - Τ. Χριστοδουλοπούλου μετά τις ύβρεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Κόντρα Κασιδιάρη - Τ. Χριστοδουλοπούλου μετά τις ύβρεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Τα όρια ξεπέρασε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, βάλλοντας με χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Συγκεκριμένα, ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «σκιάχτρο», προσθέτοντας ότι όταν αναλάβουν την εξουσία θα την βάλουν ως τέτοιο για να διώχνει τους λαθρομετανάστες.

Λίγες ώρες αργότερα, ανεβαίνοντας η κυρία Χριστοδουλοπούλου στο βήμα της Βουλής απάντησε στις ύβρις Κασιδιάρη, κάνοντας λόγο για «νεοναζί κανίβαλο». «Δεν θα απαντήσω στο παραλήρημα που ακούστηκε στη Βουλή από τον νεοναζι κανίβαλο. Θα πω μόνο ότι ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει της δουλειά της για να ξεβρωμίσει η Βουλή από αυτό το φασιστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο που ακούμε παρακολουθούμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Λαμπρούλης ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι προσβλητικές εκφράσεις που ακούστηκαν στην αίθουσα και αφορούσαν την κα Χριστοδουλοπούλου. «Να έχουμε παρακαλώ αντανακλαστικά όταν ακούγονται αυτές οι χυδαιότητες. Δεν μπορεί να είναι απλώς ατομικό δικαίωμα του καθενός», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξανδρος Διαμάντης