Κλειστοί 8 σταθμοί Μετρό και Ηλεκτρικού στην Αθήνα με εντολή της ΕΛΑΣ

Κλειστοί 8 σταθμοί Μετρό και Ηλεκτρικού στην Αθήνα με εντολή της ΕΛΑΣ

Οκτώ σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) έκλεισαν σήμερα από τις 21:00 με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων για περιορισμό των μετακινήσεων και αποφυγή φαινομένων συνωστισμού, ενώ νωρίτερα, από τις 19.00 είχαν κλείσει έξι σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Πρωτεύουσας.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛΑΣ διευκρίνισε ότι από τις 21:00 έως το τέλος της βάρδιας «θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό – Ηλεκτρικού Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Βικτώρια, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο. Επιπλέον, από τις αστυνομικές δυνάμεις διενεργούνται αυστηροί έλεγχοι». 

Επίσης, έξι σταθμοί του Μετρό (γραμμές 1,2,3) έκλεισαν σήμερα από τις 19.00 με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, πρόκειται για τους σταθμούς "Ομόνοια", " Πανεπιστήμιο", " Σύνταγμα", " Ευαγγελισμός", "Μοναστηράκι" και "Ακρόπολη".

Υπενθυμίζεται πως μετά τις 22:00 η μετακίνηση απαγορεύεται και οι πολίτες θα πρέπει να βρίσκονται στο σπίτι τους, έως τις 05:00 το πρωί. Η Αστυνομία σε όλο αυτό το διάστημα θα βρίσκεται παντού και θα πραγματοποιεί πολύ αυστηρούς ελέγχους, καταλογίζοντας πρόστιμο 300 ευρώ σε όσους πιαστούν να κυκλοφορούν χωρίς λόγο.