ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες σήμερα για την επιλογή του ονόματος του κόμματος

ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες σήμερα για την επιλογή του ονόματος του κόμματος

Σήμερα διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όπου τα μέλη θα αποφασίσουν για την ονομασία και τα σύμβολα του κόμματος.

Με 600 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα, οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος θα κληθούν να αποφασίσουν μεταξύ των ονομάτων και των συμβόλων ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Οι κάλπες έχουν ανοίξει στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, πρόκειται να ψηφίσει στις 11:00, στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Οδό Ακαδημίας.

Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου έχουν τα περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ. Οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη μπορούν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.

Βασική επιδίωξη είναι να προσέλθουν μαζικά τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, γεγονός που θα επιβεβαιώσει –όπως επισημαίνεται- ότι η δυναμική που καταγράφει τον τελευταίο καιρό, είναι σταθερή και δυναμική ώστε στις κάλπες των εθνικών εκλογών να καταστεί ισχυρός παράγοντας των μετεκλογικών πολιτικών συσχετισμών.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα εκλογικά κέντρα:

pdf