Κάτω Πατήσια: Πέταξαν μπογιές στην εκκλησία του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

Κάτω Πατήσια: Πέταξαν μπογιές στην εκκλησία του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

Μπογιές στην εκκλησία στα Κάτω Πατήσια, όπου λειτουργούσε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, έριξαν άγνωστοι τη νύχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τα ξημερώματα του Σαββάτου οι άνθρωποι τoυ ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου των Όπλων προσπάθησαν να σβήσουν τις μπογιές από τους τοίχους καθώς σήμερα το πρωί στο ναό ήταν προγραμματισμένο να τελεστεί μνημόσυνο, όπως και έγινε.

Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Ο 36χρονος ιερέας, με τρία παιδιά, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης και κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ο ιερέας, που τέθηκε σε αργία από την Αρχιεπισκοπή, φέρεται να διέπραττε τα αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται, σε βάρος ανήλικης, που είναι 16 ετών, σήμερα, το πρώτο εξάμηνο του 2020. Η κοπέλα ενημέρωσε πρόσφατα τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν τον ιερέα στην ΕΛΑΣ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.