«Κάτι "τρέχει"» στη Θεσσαλονίκη και είναι το μετρό της: Βίντεο με δοκιμαστικό δρομολόγιο

«Κάτι "τρέχει"» στη Θεσσαλονίκη και είναι το μετρό της: Βίντεο με δοκιμαστικό δρομολόγιο

«Κάτι "τρέχει" στα έγκατα της πόλης», σχολίασε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, ενώ ανέβασε βίντεο από ένα δοκιμαστικό δρομολόγιο που πραγματοποιεί ένας από τους συρμούς που παρέλαβε ήδη η Αττικό Μετρό.

Μάλιστα δημοσίευσε και ένα δεύτερο βίντεο που δείχνει την εξέλιξη των έργων.

Το βέβαιο είναι πως στα βίντεο διακρίνεται για λίγο κι ένας από τους υπερσύγχρονους σταθμούς του μετρό της Θεσσαλονίκης και οι υπερσύγχρονοι συρμοί. 

Πότε θα είναι έτοιμο το μετρό Θεσσαλονίκης;

«Έχουμε πάει κάποιους μήνες πίσω, αλλά αυτό έγινε λόγω των προσφυγών πρέπει να το ξέρει ο λαός της Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στην 85η ΔΕΘ.

«Εξ όσων θυμάμαι το μετρό λειτουργεί από το 2018 με μουσαμάδες. Πήραμε μία απόφαση να προχωρήσουμε με την απόσπαση και την επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων, ήταν η μόνη λύση όπως μας είπαν οι ειδικοί για να παραδοθεί το μετρό και ο σταθμός «Βενιζέλου» εντός των χρονοδιαγραμμάτων. Δεν ισχύουν τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί προσωπική μου δέσμευση, πως η επανατοποθέτηση θα γίνει με τη μέγιστη δυνατή προσοχή, όπως έγινε στην Αθήνα σε πολλές περιπτώσεις», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.