Καταγγελίες για εκτός σειράς εμβολιασμούς σε αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Δήμος Βύρωνα

Καταγγελίες για εκτός σειράς εμβολιασμούς σε αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Η ώρα για να απολογηθεί για δικά του στελέχη έχει φτάσει για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως όλα δείχνουν, μετά από τις καταγγελίες στον δήμο Βύρωνα για εμβολιασμούς εκτός σειράς αιρετών της αυτοδιοίκησης. Και συγκεκριμένα, ότι στις 16 Φεβρουαρίου, ημέρα του μεγάλου χιονιά στην Αττική, εμβολιάστηκαν αιρετοί της αυτοδιοίκησης του Δήμου Βύρωνα.

Σύμφωνα με καταγγελίες αιρετών του Δήμου και δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, εκτός σειράς έχουν εμβολιαστεί ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και οι δύο αντιδήμαρχοι κ.κ. Αγγελής και Καραγιάννης, όλοι τους υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Βύρωνα, Χρ. Γώγος έκανε ερώτηση προς τον δήμαρχο. Το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ, ενώ από την πλευρά της διοίκησης του δήμου δεν υπάρχει ως τώρα κάποια σχετική τοποθέτηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει ως γνωστόν σημαία του κάποια παρόμοια περιστατικά, όμως όσα βγαίνουν στο φως τώρα, φαίνεται ότι του γυρίζουν μπούμερανκ, από τη στιγμή που και δικά του στελέχη εμφανίζονται να κάνουν ό,τι κατήγγειλαν.