Κάλεσμα Ρουβίκωνα για συγκέντρωση στη ΔΕΘ

Κάλεσμα Ρουβίκωνα για συγκέντρωση στη ΔΕΘ

Κάλεσμα για συγκέντρωση στην Καμάρα, κάνει ο Ρουβίκωνας, στο πλαίσιο των καθιερωμένων κινητοποιήσεων κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση της αναρχικής ομάδας σε ιστοσελίδα αντιεξουασιαστικού χώρου, «Η φετινή Δ.Ε.Θ. μπορεί να είναι ένα συμβολικό σημείο επιστροφής στον δρόμο για την βάση. Το θέμα ασφαλώς και δεν είναι ότι στην εξουσία είναι η δεξιά ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Το θέμα είναι ότι κράτος και κεφάλαιο ζυγίζουν αντιδράσεις για να δουν τι χώρο έχουν. Σε αυτή τη φάση, στην φάση εξόδου από την αγωνιστική έρημο που επέβαλε, σύμφωνα με τον ρόλο της η καθεστωτική αριστερά, το πιο σημαντικό είναι να μειώσουμε τον χώρο κράτους και κεφαλαίου».

«Η κοινωνική βάση με τον αέρα του «μπόσικου» κακομοιρολογεί και ελπίζει ξανά σε παλιά, ξεφτισμένα φιλελεύθερα θαύματα-απάτες. Οι μισθοί θα απειληθούν ξανά, απελευθέρωση απολύσεων είναι προγραμματισμένη, ό,τι δημόσιο με πρώτη την ΔΕΗ θα ξεπουληθεί, το αόρατο χέρι της αγοράς θα μας πιάσει από τον λαιμό, η κρατική καταστολή θα προσπαθήσει να εξαφανίσει τους σπόρους της αντίστασης γιατί ξέρει τι έρχεται τους επόμενους μήνες και παίρνει τα μέτρα της», αναφέρουν μεταξύ άλλων.