Αν. Καββαδία υπέρ Τσιόδρα: Σαφής ο διαχωρισμός μεταξύ πολιτικής κριτικής και χλευασμού

Αν. Καββαδία υπέρ Τσιόδρα: Σαφής ο διαχωρισμός μεταξύ πολιτικής κριτικής και χλευασμού

Ενάντια στα σχόλια προς το πρόσωπο του καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, αναφορικά με την αμφίεσή του, τάχθηκε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία.

«Τα χυδαία, απεχθή «όπλα» του αντιπάλου - από τη χρήση των οποίων τόσο έχει υποφέρει η Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ – μόνο αποστροφή θα έπρεπε να προκαλούν» δήλωσε, στρέφοντας τα πυρά της προς πάσα κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένων και των συντρόφων της. 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αννέτας Καβαδία στο Facebook:

«Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, η εμφάνιση και τα ρούχα κάποιου/ας δεν αποτελούσαν ποτέ αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, είναι σαφής ο διαχωρισμός μεταξύ πολιτικής/επικοινωνιακής κριτικής και χλευασμού.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, οι άνθρωποι κρίνονται από την – ή την μη – προσφορά τους και το αποτύπωμα που αφήνουν.

Τα χυδαία, απεχθή «όπλα» του αντιπάλου - από τη χρήση των οποίων τόσο έχει υποφέρει η Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ – μόνο αποστροφή θα έπρεπε να προκαλούν. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να μοιάζεις επικίνδυνα με αυτό που ξορκίζεις…».