K. Ασκούνης: Σύγχρονο σχέδιο για την Καλλιθέα

K. Ασκούνης: Σύγχρονο σχέδιο για την Καλλιθέα

Για μια νέα προγραμματική συμφωνία, ένα νέο σύγχρονο σχέδιο που θα στηρίζεται σε μια νέα κοινωνική συμμαχία, για την Καλλιθέα κάνει λόγο σε μήνυμά του ο πρώην δήμαρχος της πόλης, με αφορμή τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση του ερχόμενου Μαΐου.

Ο Κ. Ασκούνης τονίζει στο μήνυμά του ότι φιλοδοξία του είναι τον ερχόμενο Μάιο να ξεκινήσει ένας νέος παραγωγικός και δημιουργικός κύκλος για την πόλη και στο τέλος της επόμενης θητείας δουλεύοντας σκληρά, με αξίες, με αρχές, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, η Καλλιθέα θα είναι άλλη πόλη.

Επισημαίνει επίσης ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι η χειρότερη που «πέρασε» από το Δήμο μας μετά τη μεταπολίτευση και κάθε σχέδιο και προοπτική αναβάθμισης της πόλης που είχε δρομολογηθεί, σταμάτησε εξαιτίας της ανικανότητας και της αδιαφορίας της σημερινής Δημοτικής αρχής.

Καταλήγει, δε, ότι ξεκινά το διάλογο με όλους τους φορείς της πόλης μας και τους πολίτες ώστε να ενεργοποιήσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Καλλιθέας γιατί ζητούμενο είναι μέσα από τη συμμετοχή η δημιουργία μιας νέας πλειοψηφίας, που θα οδηγήσει την πόλη στο μέλλον, για μια Καλλιθέα φιλική, καθαρή και ασφαλή για όλους.