Ιω. Χατζηθεοδοσίου: Ο Κ. Μητσοτάκης θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Ιω. Χατζηθεοδοσίου: Ο Κ. Μητσοτάκης θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

«Η ανάληψη της ηγεσίας ενός ιστορικού κόμματος από τον κ. Μητσοτάκη, έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή για την οικονομία και τον τόπο» σημείωσε, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Eπαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.

Ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κομβικός και οι ευθύνες που αναλαμβάνει ο κ. Μητσοτάκης, μεγάλες, ανέφερε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Και πρόσθετει: «Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι άνθρωποι που παλεύουμε για την πρόοδο και την ανάκαμψη της οικονομίας, θεωρούμε ότι από τα δείγματα γραφής του στον πολιτικό στίβο της χώρας, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ γνωρίζει καλά την σπουδαιότητα της επιχειρηματικότητας και αναμένουμε ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τονίσει πολλές φορές την σημασία που έχει για μία οικονομία η τόνωση και η εξέλιξη υγιών επιχειρήσεων, καθώς είναι δεδομένο ότι μόνο μέσω αυτών μπορούν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να ανακάμψει η παραγωγική δραστηριότητα, να αλλάξει το κλίμα στην αγορά και να επιτευχθεί η πολυπόθητη έξοδος από την καταστροφική κρίση που τα τελευταία χρόνια ταλανίζει πολίτες και επαγγελματίες». 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ