Η Ρ. Δούρου ανέλαβε την ποινική ευθύνη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Η Ρ. Δούρου ανέλαβε την ποινική ευθύνη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Έτοιμη να αναλάβει και την «ποινική ευθύνη» για τις καταστροφές που σημειώθηκαν στη Μάνδρα εμφανίστηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, δύο εβδομάδες μετά το φονικό πέρασμα της πλημμύρας στη Μάνδρα, που άφησε πίσω της 23 νεκρούς. 

Σε ανάρτησή της στο twitter πριν τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Ρ. Δούρου ανέφερε ότι θα είναι πάντα ψύχραιμη και δεν έριξε κροκοδείλια δάκρυα. 

 

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια του χθεσινού Περιφερειακού Συμβουλίου επικράτησε ένταση, όταν πολίτες και επαγγελματίες επιτέθηκαν φραστικά στην περιφερειάρχη, ζητώντας της να παρουσιάσει ποιος είναι ο σχεδιασμός της ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα των πληγέντων της Δυτικής Αττικής.

Από την πλευρά της η Ρένα Δούρου, υποσχέθηκε να δρομολογήσει την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων που δικαιούνται οι πλημμυροπαθείς με την άμεση νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να δεσμευθούν 15 εκατομμύρια στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, προκαλώντας νέες έντονες αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους πολίτες, οι οποίοι φώναζαν ότι για τα αντιπλημμυρικά έργα, η περιφερειάρχης δεν είπε τίποτα.

Φωτογραφία: Ιntime News