Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λύσει όλα τα εκκρεμή ζητήματα στο ποδόσφαιρο
Κυρ. Μητσοτάκης σε πρόεδρο UEFA

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λύσει όλα τα εκκρεμή ζητήματα στο ποδόσφαιρο

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει «όλα τα εκκρεμή ζητήματα» που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν κατά τη διάρκεια συνάντησής τους το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην αρχή της συνάντησης, ο Πρωθυπουργός είπε στον κ. Τσεφέριν ότι η Ελλάδα «ξεκάθαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» για την αντιμετώπιση ζητημάτων στο χώρο του αθλητισμού και σημείωσε επίσης ότι «στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει».

«Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Τσεφέριν ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη σταθερή θέση της Ελλάδας κατά της συγκρότησης μίας κλειστής ευρωπαϊκής Super League από ορισμένους μεγάλους συλλόγους και ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.