Huawei MatePad 11: Το έξυπνο πολυεργαλείο - Ιδανικό δώρο

Huawei MatePad 11: Το έξυπνο πολυεργαλείο - Ιδανικό δώρο

Στην περίοδο των εορτών, όλοι αναζητούν το ιδανικό δώρο. Είτε για να το προσφέρουν στους αγαπημένους τους, είτε στους εαυτούς τους! Στην αναζήτηση αυτή, η Huawei, κάνει την επιλογή μας πιο εύκολη, με ένα προϊόν που απογειώνει τις δυνατότητες ψυχαγωγίας, εργασίας και επικοινωνίας: Το Huawei MatePad 11. Το «έξυπνο» πολυεργαλείο που ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός ακόμη tablet, για να προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες. Και να καταστεί έτσι η ιδανική επιλογή για ένα γιορτινό δώρο. Ίσως γι’ αυτό το λόγο και το φετινό γράμμα στον Άγιο Βασίλη να γράφει: «HUAWEI MatePad 11»!

Στις φετινές γιορτές, η ανάγκη για ψυχαγωγία, επικοινωνία, αλλά και εξ αποστάσεως εργασία, είναι μεγαλύτερη λόγω συνθηκών. Τις ειδικές αυτές συνθήκες έρχεται να (υπερ)καλύψει η Huawei, με το νέο της tablet MatePad11, που ειδικά για την περίοδο αυτή προσφέρεται με δώρο το magnetic Keyboard, για την περίοδο των εορτών. Κάνοντας το γιορτινό δώρο, ακόμη πιο μεγάλο, πιο πρακτικό και πιο εντυπωσιακό! Με το HUAWEI Smart Magnetic Keyboard, μπορείτε άνετα να ανταγωνιστείτε τη λειτουργικότητα ενός κανονικού laptop. Το πληκτρολόγιο/θήκη εφαρμόζει μαγνητικά στο tablet και συνδέεται αυτόματα μέσω bluetooth. Διαθέτει διαδρομή πλήκτρου 1,3mm για άνετη εργασία και συγγραφή μακροσκελών κειμένων.

Τι είναι όμως αυτό, που καθιστά το MatePad11 πραγματικά μοναδικό;

Η αλήθεια, είναι ότι δεν είναι ένα χαρακτηριστικό, αλλά πολλά. Τεχνολογικά και χρηστικά γνωρίσματα που δίνουν πρωτόγνωρες δυνατότητες σε ένα προϊόν που μάλλον τυπικά μόνο χαρακτηρίζεται ως tablet.

Χάρη στο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS, το HUAWEI MatePad 11 προσφέρει ολοκαίνουργιες λειτουργίες:

  • Η νέα επιφάνεια εργασίας είναι η πρώτη με ρυθμό ανανέωσης εικόνας (refresh rate) στα 120 Hz για εκπληκτικά γραφικά, εξαιρετικά λεία εικόνα, αστραπιαία απόκριση, αλλά και δυνατότητα για χειρόγραφες σημειώσεις, με τη βοήθεια της νέας γραφίδας.
  • Ταυτόχρονα, η επιφάνεια εργασίας είναι πιο οργανωμένη από ποτέ, παρέχοντας πλήρες multi-screen collaboration, προκειμένου οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες, με ιδιαίτερη ευκολία, αλλά και δίνοντάς τους την ευκαιρία να διαχειριστούν διαφορετικά αντικείμενα, την ίδια στιγμή.
  • Επιπλέον, το HUAWEI MatePad 11 είναι εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία για υψηλή διασυνδεσιμότητα, ώστε να μπορεί να αξιοποιεί τις δυνατότητες και άλλων συσκευών :από smartphone έως υπολογιστές. Προσφέροντας έτσι δυνατότητες για περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα, σε όλους: από παιδιά και μαθητές, μέχρι τους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες.

Τι σημαίνουν, όμως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στην πράξη, και γιατί στην καθημερινότητα μας, τόσο την περίοδο των γιορτών, όσο και αυτήν που θα ακολουθήσει, μετά απ’ αυτές, το Huawei MatePad 11 γίνεται ο αχώριστος ψηφιακός μας σύντροφος;

Εμείς ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε...

Τα 6 χαρακτηριστικά που αγαπήσαμε στο HUAWEI MatePad 11:

Εικόνα και οθόνη που συναρπάζουν. Χάρη στο Refresh Rate των 120Hz, το HUAWEI MatePad 11 έχει προσφέρει εξαιρετικά ομαλή οπτική εμπειρία κατά την περιήγηση, το παιχνίδι και την παρακολούθηση δράσεων. Την ίδια στιγμή, η χρωματική γκάμα DCI-P32 κάνει την έγχρωμη οθόνη πλουσιότερη και πιο ζωντανή κατά την παρακολούθηση του βίντεο. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθμός ψυχαγωγίας για gaming, ταινίες, σειρές και μουσική!

Απεριόριστες δυνατότητες. Η οθόνη του Huawei MatePad11, δεν είναι μόνο εντυπωσιακή, αλλά και λειτουργική στο έπακρο. Εσείς δεν έχετε παρά να την απολαύσετε με διάφορους τρόπους. Η οργανωμένη επιφάνεια εργασίας, συνεργάζεται με το ποντίκι αλλά και το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο HUAWEI, το οποίο διαθέτει απόσταση ταξιδιού με κλειδί 1,3 mm, για κομψή και άνετη πληκτρολόγηση. Κι αν αναζητείτε μια πιο προσωποποιημένη εμπειρία, μπορείτε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε πραγματικότητα με το HUAWEI M-Pencil. Η γραφίδα 2ης γενιάς, καταγράφει κάθε απόχρωση της κίνησής σας με μηδενική καθυστέρηση 2ms4. Έτσι, μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις, να απαντήσετε σε μηνύματα, να κάνετε τα σχόλιά σας, αλλά και να σχεδιάστε τέλεια διαγράμματα. Όλα με ευκολία, ακρίβεια και άμεση απόκριση.

Επαγγελματική λειτουργικότητα αιχμής. Με το Huawei MatePad 11 μπορείτε να ζήσετε μια εμπειρία μεγαλύτερης προοπτικής: Συνδέστε το με τον φορητό υπολογιστή σας ως δευτερεύουσα οθόνη και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να εργαστείτε σε δύο projects ταυτόχρονα, μεταφέροντας και εναποθέτοντας αρχεία μεταξύ των οθονών. Κι αν αυτό δεν επαρκεί, ο πολλαπλασιαστής εφαρμογών φέρνει επιπλέον δυνατότητες, προσφέροντας κλείδωμα παραθύρου για να σας επιτρέψει να εργαστείτε σε δύο εργασίες στην ίδια εφαρμογή, ενώ το Mutli-Window σάς επιτρέπει να ανοίξετε έως και 4 εφαρμογές σε μία οθόνη. Δίνοντας έτσι μοναδικές δυνατότητες για επαγγελματική χρήση.

HiFi εμπειρία ήχου. Το τετρακάναλο σύστημα της Harman Kardon, στο HUAWEI MatePad 11 δημιουργεί έναν κόσμο ανώτερου ήχου. Με δυνατά, κυμαινόμενα μπάσα και καθαρές υψηλότερες συχνότητες , αλλά και δυνατότητες ρυθμίσεων, η μουσική τα παιχνίδια, οι ταινίες, αλλά και οι απλές επικοινωνίες αναπαράγονται σε περιβάλλον υψηλής πιστότητας.

Μία Νέα Οπτική: Το HUAWEI MatePad 11 διαθέτει διπλή πιστοποίηση TUV Rheiniand. Εσείς απολαμβάνετε όλα τα οφέλη φροντίδας των ματιών, με μειωμένο μπλε φως χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τρόπους προβολής. Η MatePad 11 θα το φροντίσει αυτόματα...

Ζήστε μια ψηφιακή εμπειρία χωρίς περιορισμούς: Με διάρκεια ζωής της μπαταρίας για 12 ώρες εργασίας, το MatePad11 σας προσφέρει όλο τον απαραίτητο χρόνο για να ολοκληρώσετε την εργάσιμη ημέρα, χωρίς να ανησυχείτε για φόρτιση. Παράλληλα χάρη στην τεχνολογία προσαρμογής ρυθμού των καρέ, το MatePad11, θα φροντίσει να προσαρμόσει την ανανέωση περιορίζοντας την κατανάλωση εάν χρειαστεί. Επίσης το έξυπνο chipset Quakomn Snapdragon 865 μπορεί να μειώσει το χρόνο ολοκλήρωσης του συστήματος ακόμη και όταν εκτελείτε πολλές εφαρμογές, ενώ χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi 6, μπορείτε να απολαμβάνετε ευρύτερη κάλυψη, καλύτερο σήμα και πιο σταθερές συνδέσεις.

Με όλα αυτά τα «προσόντα» στη φαρέτρα του, το MatePad 11, βγαίνει μπροστά από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα:

  • Για τον επαγγελματία, μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μίνι laptop προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας ενός «έξυπνου γραφείου» μέσα από τις επιλογές διασυνδεσιμότητας, τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και την εκπληκτική οθόνη του.
  • Αντίστοιχα γι τους μαθητές και φοιτητές, προσφέρει μία νέα εμπειρία χρήσης με αναβαθμισμένες δυνατότητες που λύνουν όλα τους τα καθημερινά θέματα.
  • Για όλους όμως ανεξαιρέτως μέσα από το εντυπωσιακό του refresh rate στα 120 hz μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθμός ψυχαγωγίας για gaming, ταινίες, σειρές και μουσική, προσφέροντας ώρες απόλαυσης!

Γι’ αυτούς και πολλούς άλλους λόγους το HUAWEI MatePad 11, είναι το καλύτερο δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα! Αποκτήστε το τώρα, ή προσφέρετέ το στους αγαπημένους και συνεργάτες σας, με δώρο το Magnetic Keyboard έως τις 31/12/21 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της εταιρείας και στο https://www.huaweistore.gr 

Εάν είστε λάτρεις της τεχνολογίας, ή θέλετε να κάνετε την έρευνα μόνοι σας, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei MatePad11, για να διαπιστώσετε την τεχνολογική του πρωτοπορία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.