Χλιδή στο Ρίο, με στολές C. Louboutin η Κούβα και R. Lauren οι ΗΠΑ

Χλιδή στο Ρίο, με στολές C. Louboutin η Κούβα και R. Lauren οι ΗΠΑ

Photo by christianlouboutin.com

Με συνολάκια διάσημων επώνυμων σχεδιαστών και οίκων μόδας παγκόσμιας εμβέλειας ετοιμάζονται να παρελάσουν οι αθλητές των εθνικών ομάδων ορισμένων χωρών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο που θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες.  

Και σε αυτή την Ολυμπιάδα του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας πολλές είναι οι χώρες που «επιστράτευσαν» διάσημους και επιτυχημένους σχεδιαστές προκειμένου να σχεδιάσουν τις εμφανίσεις των αθλητών τους. Άλλοι απλώς θα παρελάσουν με τις εθνικές τους ενδυμασίες ή απλά σύνολα στα εθνικά τους χρώματα 

O Ralph Lauren υπογράφει τις νέες στολές για την ομάδα των ΗΠΑ. Οι DSquared2 ανέλαβαν την ομάδα του Καναδά. Η Lacoste τους Γάλλους και η Stella McCartney την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Εντυπωσιάζει η Κούβα καθώς ο Christian Louboutin ντύνει τους αθλητές της και για πρώτη φορά μάλιστα σχεδίασε εκτός από παπούτσια και ρούχα. Ο Γάλλος σχεδιαστής υπογράφει τις στολές των αθλητών για τις επίσημες εκδηλώσεις εκτός γηπέδων και τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Φυσικά σχεδίασε και τα παπούτσια των αθλητών τα οποία κρύβουν μια κατακόκκινη σόλα, το διάσημο χαρακτηριστικό τού οίκου.

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας το κάθε ζευγάρι παπούτσια της φίρμας αυτής κοστίζει 1000 ευρώ.

Και καλά ρεκόρ!!!