«H λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την εκτόξευσαν»

«H λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την εκτόξευσαν»

Με αφορμή το επίσημο έγγραφο από το Πανεπιστήμιο Columbia που παρουσίασε σήμερα ο Aντ. Διαματάρης και το οποίο πιστοποιεί ότι είχε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις για την απόκτηση MBA, κυβερνητικοί κύκλοι τονίζουν ότι η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την εκτόξευσαν.

Ειδικότερα, αφού επισημαίνουν ότι ήταν ακριβής λοιπόν η δήλωση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε στο Columbia παρότι δεν προσήλθε να παραλάβει το πτυχίο του και υπενθυμίζουν ότι ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας κι επειδή αμέλησε να αποχωρήσει έγκαιρα από τη θέση διευθύνοντος συμβούλου, στην κυβέρνηση διερωτώνται χαρακτηριστικά αν «έχουν άραγε κάποιο σχόλιο για το επίσημο έγγραφο του Columbia, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να τον κανιβαλίσουν».

«Θα του ζητήσουν συγγνώμη για όσα ψέματα είπαν εις βάρος του;», αναφέρουν ακόμα οι ίδιες πηγές τις κυβέρνησης, τονίζοντας ότι «με την παρουσίαση του σημερινού εγγράφου κλείνει ένας κύκλος, με τη λάσπη να επιστρέφει σε αυτούς που την εκτόξευσαν».

«Ας το καταλάβουν», σημειώνουν καταλήγοντας, «σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε όταν κυβερνούσαν εκείνοι, για τα στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Η λέξη ευθιξία μπορεί να είναι άγνωστη για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως για τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Τσίπρα».