Γεραπετρίτης: Να καταδικάσουν όλοι την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του Πολάκη

Γεραπετρίτης: Να καταδικάσουν όλοι την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του Πολάκη

Για σαφέστατη αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη που θα πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με αφορμή την χθεσινή επιμόνη του κ. Πολάκη στην συνεδρίαση της Βουλής για τον αναπτυξιακό νόμο, να εστιάσει την ομιλία του στην υπόθεση Novartis. 

Θυμίζουμε πως ο κ. Πολάκης δεν συμμορφώθηκε στις  προειδοποιήσεις του προεδρεύοντα της Βουλής Χαραλάμπου Αθανασίου πως αν δεν μπει στο θέμα θα του κλείσει το μικρόφωνο, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί.

«Η Βουλή δεν είναι φόρουμ, ή ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πλατό», σημείωσε με νόημα ο υπουργός Επικρατείας. Και πρόσθεσε ότι ο «κ. Πολάκης επέμεινε για την παράσταση, για να κάνει κατάληψη στο έδρανο του ομιλητή. Αυτό εκφράζει αυταρχική λογική».

Γκαζάκια σε Καμπουράκη και Ντούμα

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στα γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι στις οικίες του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα, όπως και τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα στην Αττικήυ οδό, τονίζοντας τα εξής:«Η παράνομη βία θα πρέπει να καταδικάζεται σε κάθε μορφή της. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιες ενέργειες. Θα υπάρξουν ενέργειες ώστε όλοι οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη».

Ανέφερε τέλος ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αστυνομία για όσα συνέβησαν.