Γεωργιάδης: «Είμαστε από τους ήπιους» στην αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων

Γεωργιάδης: «Είμαστε από τους ήπιους» στην αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων

Η Ελλάδα ακολουθεί ένα πιο ήπιο μοντέλο αντιμετώπισης των ανεμβολίαστων με τα rapid test για την είσοδό τους στην εστίαση την ώρα που στην Ευρωπαϊκή Ένωση ολοένα και περισσότερες χώρες τους αποκλείουν, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης στη συγκέντρωση των εκπροσώπων τη εστίασης που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, όπου συνομίλησε μαζί τους και απάντησε σε ερωτήματά τους

Ο Υπουργός, ο οποίος παρευρέθηκε στη συγκέντρωση που οργανώθηκε από τον κλάδο της εστίασης που διαμαρτύρεται για τα μέτρα που λαμβάνονται για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας με πρωταγωνιστές τους ανεμβολίαστους, υπογράμμισε ότι «είμαστε από τους πιο ήπιους» και διευκρίνισε ότι θα είναι χειρότερα αν αρθούν τα μέτρα κατά της πανδημίας τότε θα αυξηθούν τα κρούσματα και θα πρέπει να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα που θα πλήξουν πολύ περισσότερο την εστίαση.

«Όλο το πράγμα αυτό έχει μία λογική, να πέσει ο ιός. Όλοι είμαστε εργαλείο στην αντιμετώπιση της πανδημίας», είπε και χαρακτήρισε αναγκαίους τους ελέγχους, διότι χωρίς αυτούς θα αυξηθούν οι παραβάσεις.

Ως προς την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων, ανέφερε ότι πως προϋποθέσεις ορίστηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και οι εγκρίσεις γίνονται από ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο είναι αδιάβλητο.

Τη συνάντηση ανάρτησε στο facebook επισημαίνοντας πως «όταν υπάρχει καλή διάθεση και καλοπιστία όλα λύνονται», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.




 

Διαβάστε Περισσότερα