Γ. Κουτρουμάνης για Novartis: Πολιτικά στημένη η ιστορία

Γ. Κουτρουμάνης για Novartis: Πολιτικά στημένη η ιστορία

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, έκανε λόγο για πολιτικά στημένη ιστορία με άθλια μεθόδευση, προκειμένου η Κυβέρνηση να πάει σε εκλογές έχοντας στοχοποιήσει όλο το αντίπαλο πολιτικό σύστημα.

«Δεν έχω πάρει ακόμα τη δικογραφία στα χέρια μου. Έχω κάνει αίτηση και σήμερα μου είπε το Προεδρείο της Βουλής ότι θα μου την δώσει. Ο δικηγόρος μου που διάβασε τη δικογραφία με ενημέρωσε ότι αυτό που αναφέρεται στο όνομα μου έχει να κάνει με μία μαρτυρία στελέχους της Novartis, ο οποίος λέει ότι απευθύνθηκε στη μαμά εταιρεία και είπε ότι θέλω 500 χιλιάδες ευρώ για να δώσω σε κάποια κυβερνητικά στελέχη στην Ελλάδα, προκειμένου να προωθήσω τα συμφέροντα της εταιρείας, ποια είναι τα κυβερνητικά στελέχη, είναι ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος, και κατονομάζει δέκα στελέχη, γενικοί γραμματείς, τον Κουτρουμάνη και τον Βενιζέλο. Αυτή είναι όλη η αναφορά που γίνεται στο όνομα μου. Λέει μόνο ότι τα ζήτησε. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω για τις υπόλοιπες περιπτώσεις» δήλωσε, μιλώντας στον Real FM.

«Επειδή ακούγονται διάφορα, δεν με ενδιαφέρει η τελική μου δικαίωση την οποία θεωρώ αυτονόητη, το θέμα είναι τι γίνεται σήμερα. Και σήμερα διασύρομαι εγώ και άλλοι συνάδελφοι μου, σπιλωνόμαστε και στοχοποιούμαστε χωρίς κανένα στοιχείο γιατί η κυβέρνηση χειρίζεται πολύ καλά τον τομέα της λάσπης στον ανεμιστήρα, γιατί γνωρίζει ότι στις συνθήκες που επικρατούν σε αυτή χώρα, όλο και κάτι μένει» συμπλήρωσε ο κ. Κουτρουμάνης.

«Είναι μια άθλια μεθόδευση προκειμένου να υπάρξει στοχοποίηση και ενοχοποίηση πολιτικών προσώπων, αντιπάλων, για να πάει η κυβέρνηση αυτή στις επόμενες εκλογές έχοντας ενοχοποιήσει όλο το αντίπαλο πολιτικό σύστημα» τόνισε.

«Τα στοιχεία που έχω μέχρι σήμερα δείχνουν ότι όντως είναι στημένη. Είναι πολιτικά στημένη ιστορία με όρους πρωτοφανείς» κατέληξε.

Φωτογραφία intime news