Φιλελεύθερος: Ολιγαρκής απελπισία

Φιλελεύθερος: Ολιγαρκής απελπισία

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Ολιγαρκής απελπισία - Ετοιμάζεται για εκλογές με όραμα τη φτώχεια και τα επιδόματα» κυκλοφορεί την Δευτέρα ο Φιλελεύθερος.

Το μοντέλο αμφιλεγόμενων ηγετών και δικτατορίσκων της Λατινικής Αμερικής λανσάρει εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας για να οικοδομήσει ένα κάποιο δήθεν αριστερό προφίλ ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται, αλλά για την νομενκλατούρα της εξουσίας επιφυλάσσει από δείπνα στο Μέγαρο Μαξίμου μέχρι ιδιωτικά ταξίδια με τα κρατικά αεροπλάνα.

e

Διαβάστε ακόμη στο Φιλελεύθερο που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου

-Προσκλητήριο Κυριάκου: Καμία ψήφος χαμένη στις εκλογές

«Δεν υπάρχει χώρος για "χαλαρή" ψήφο». Η κυβέρνηση θα πάρει από την κάλπη το μήνυμα που της αναλογεί, λένε στην Πειραιώς


-Φώφη Γεννηματά: Κύριοι τελειώσατε. Ορίστε ημερομηνία για τις εκλογές

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από την επιτυχημένη πορεία στην επαρχία θέτει το δίλημμα: «Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός»


-Θλιβερό σκηνικό στην Καλαμάτα για τον συνδικαλισμό

Συνέδριο-φαρσοκωμωδία για τη ΓΣΕΕ. Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ματαίωσης

-Σκοπιανά παιχνίδια για τη μειονότητα στην Ελλάδα

Το κρυφτούλι της Βόρειας Μακεδονίας με το «μειονοτικό» και ο στρουθοκαμηλισμός της Αθήνας

-Με Κινέζους αλλά χωρίς..."Ρώσους και Αμερικανούς" ο δεύτερος διαγωνισμός για τη ΔΕΗ

Στη νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πώληση των μονάδων το παρών έδωσαν συνολικά 6 εταιρείες και κοινοπραξίες όμως δεν έχει επιλυθεί καμία από τις γνωστές από τον πρώτο διαγωνισμό, εκκρεμότητες.


-Επίδομα ενοικίου: Το τυρί και η φάκα της Εφορίας

Το υπουργείο Οικονομικών μετατρέπει τους επιδοματούχους σε συνεργάτες, αφού θα βρει την εκτεταμένη φοροδιαφυγή μέσω του ηλεκτρονικού μισθωτηρίου

-Να μειωθούν οι φόροι και τα πλεονάσματα

Μηνύματα Στουρνάρα για την ανάπτυξη. Πρέπει ενδυναμωθεί το τρίγωνο γνώσης - εκπαίδευσης - έρευνας και καινοτομίας, μέσω της ενθάρρυνσης της στενής συνεργασίας επιχειρήσεων και ερευνητικών κέντρων είπε ο κεντρικός τραπεζίτης

-Συνθηκολόγηση του Μαξίμου για την Πρώτη Κατοικία

Ο νέος νόμος πτωχευτικού δικαίου ιδιωτών δεν έχει σχέση με το σχέδιο νόμου του Αλέκου Φλαμπουράρη

-Ξεκινά η… διάσωση της Deutsche Bank από την Commerzbank με τις ευλογίες της Μέρκελ

Ο κύβος ερρίφθη. Η Ανγκελα Μέρκελ έδωσε το πράσινο φως για περικοπές δαπανών -και προφανώς μείωση του προσωπικού-, το αμερικανικό fund Cerberus, το οποίο είναι μέτοχος και στις δύο τράπεζες, συμφώνησε και τα διοικητικά συμβούλια των Deutsche Bank και Commerzbank είναι έτοιμα να ξεκινήσουν συνομιλίες για να επιτευχθεί το τραπεζικό deal του αιώνα στη Γερμανία. 

-Η εύκολη δημοσιότητα και το τέρας της μισαλλοδοξίας

Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας και τα ταξίδια στα Βαλκάνια. Τα 17 λεπτά ενός εφιάλτη. Πενήντα νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, αρκετοί από τους οποίους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, άφησε πίσω του ο ακροδεξιός φονιάς του Κράιστσερτς

-Βαλκάνια εν βρασμώ

Η εκτεταμένη διαφθορά φαίνεται πως αποτελεί τον καταλύτη για το ξέσπασμα της συσσωρευμένης λαϊκής δυσαρέσκειας και οργής σε μια σειρά από χώρες όπως η Σερβία, η Αλβανία κα.

-Η διαβολοβδομάδα του Brexit
Η Τ. Μέι προσπαθεί εναγωνίως να διασφαλίσει την πλειοψηφία για το σχέδιό της και να το ξαναφέρει προς ψήφιση στη Βουλή

-H Κριμαία “πονάει” τη Ρωσία

Πέμπτη επέτειος της προσάρτησης με νέες κυρώσεις

-Μάθημα ιστορίας επί σκηνής

Το νέο θεατρικό έργο του φιλόλογου Γιάννη Λιγνάδη με τίτλο “Θερμοπύλες” παρουσιάζεται στις 27 του μήνα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

- “Κάθε έγκλημα επωάζεται για χρόνια, ακόμη και για γενιές”

Ο συγγραφέας Μίνως Ευσταθιάδης μιλά για τον “Δύτη του που φέρει ευρωπαϊκό αέρα, για τη σημερινή σκοτεινή κοινωνία, την ατομική ευθύνη, αλλά και για “το περίεργο, σχεδόν απίστευτο ατύχημα στο Παρίσι” που τον έκανε να ξυπνά τις νύχτες.

-Οι χούλιγκανς τραυμάτισαν το ποδόσφαιρο

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού δεν τελείωσε ποτέ αφού κάποιοι θερμοκέφαλοι βρήκαν ευκαιρία να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και να οδηγήσουν σε ματαίωση τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός απειλείται με βαριά τιμωρία.

-Γυναικείο ποδόσφαιρο : Η ανακάλυψη ενός νέου κόσμου

Στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης σημειώθηκε νέο παγκόσμιο ρεκόρ: Το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα συγκέντρωσε 60.739 θεατές!

ΑΕΚ: Με υπογραφή Αλμπάνη

Στο ματς κυπέλλου είχε πάρει το πέναλτι, χθες έβαλε το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο