Φιλελεύθερος: Ο Τσακαλώτος διορθώνει το ψέμα του Τσίπρα

Φιλελεύθερος: Ο Τσακαλώτος διορθώνει το ψέμα του Τσίπρα

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Ο Τσακαλώτος διορθώνει το ψέμα του Τσίπρα – Αυταπάτη και η δήθεν συμφωνία για τη μείωση των πλεονασμάτων επί ΣΥΡΙΖΑ» κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου ο Φιλελεύθερος.

Ούτε μεταξύ τους δεν συνεννοούνται στο ΣΥΡΙΖΑ και με δηλώσεις τους αλληλοδιαψεύδονται και εκτίθενται. Ο Αλέξης Τσίπρας ισχυριζόταν ψευδώς χθες και το προηγούμενο διάστημα ότι υπήρχε συμφωνία για τη μείωση των πλεονασμάτων ενώ ο αρμόδιος πρώην υπουργός και χειριστής του θέματος Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε δημοσίως ότι είχαν στρατηγική επιδίωξη αλλά όχι συμφωνία.

f

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

-Στα χαρτιά η πρόταση για «κατάληψη» Αιγιαλού

Κόκκινο από το Μαξίμου. Διαπιστώθηκε ότι ο χαρακτήρας της ρύθμισης δεν εξυπηρετεί τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά που επιθυμεί να προσδώσει η κυβέρνηση σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος. Η ρύθμιση θα επανέλθει στο μέλλον αφού μελετηθούν όλες οι παράμετροι. 

- Ξηλώνεται ο νόμος Κατρούγκαλου

Εξετάζεται η πλήρης αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το εισόδημα των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων.

- Με καταθέσεις των ...θυμάτων ξεκίνησε η έρευνα για τη σκευωρία της Novartis

Η δικογραφία στο (μονό)δρομο προς τη Βουλή. Κατέθεσε ο Δ. Αβραμόπουλος, ακολουθούν οι Αντ. Σαμαράς (σήμερα), Ευ. Βενιζέλος και ο εισαγγελέας Ι. Αγγελής

-Ο Σπίρτζης ζήτησε και τα ρέστα από τους πυρόπληκτους

Ο πόνος των ανθρώπων των οποίων οι περιουσίες κάηκαν στο Μάτι παραμένει άσβεστος και χθες στη Βουλή αποκαλύφθηκε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε στις… υποσχέσεις. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ζήτησε και τα ρέστα από τους πυρόπληκτους, διότι δήθεν δεν έχουν τις απαραίτητες… γνώσεις!

-Βρόμικο παιχνίδι από την Τουρκία

Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες για να αποκομίσει γεωστρατηγικά αλλά και οικονομικά οφέλη

-2.241 πρόσφυγες και μετανάστες σε δέκα ημέρες!

Λύση εδώ και τώρα ζητούν κάτοικοι και φορείς των νησιών που έχουν σηκώσει όλο το βάρος του προσφυγικού, καθώς και οι ίδιοι οι εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε ακατάλληλους χώρους για τη διαβίωσή τους.

-Ηot-spot στη Ρουάντα θέλουν οι Βρυξέλλες

Οι «New York Times» αποκαλύπτουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να κλείσει συμφωνία με τη Ρουάντα, ώστε να δημιουργηθεί και σε αυτή τη χώρα μία ζώνη ασφαλείας που θα συγκρατεί τους μετανάστες και τους πρόσφυγες ώσπου να ελεγχθεί το δικαίωμά τους για άσυλο.

-Ψάχνει για παράθυρο στον νόμο για το Brexit

Δεμένα τα χέρια του Τζόνσον μετά και τη βασιλική έγκριση στον «νόμο Μπεν»

-Οι πιλότοι προσγείωσαν την Βritish Airways

Την ώρα που η Βρετανία βρίσκεται σε περιδίνηση λόγω των εξελίξεων στο Brexit, από χθες τα ξημερώματα οι πιλότοι της British Airways προχώρησαν σε 48ωρη απεργία, την πρώτη στην ιστορία της εταιρείας, διεκδικώντας μεγαλύτερες απολαβές.

-Νοκ άουτ ο ακροδεξιός λαϊκισμός στην Ιταλία

«Θα μας κρίνουν από τις πράξεις μας και όχι από την αλαζονεία μας», είπε στους βουλευτές ο πρωθυπουργός Τζ. Κόντε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Ματέο Σαλβίνι, που διοργάνωσε διαδήλωση μαζί με τα «Αδέλφια της Ιταλίας»

-Η ανθρωπότητα στο κατώφλι της μετα-smartphone εποχής

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, η Industry 4.0, θα βασίζεται σε ένα ταχύτατο, αξιόπιστο δίκτυο πάνω στο οποίο μπορούν να «κουμπώσουν» αμέτρητοι αισθητήρες, συσκευές και βιομηχανικά ρομπότ. Το 5G είναι μια κούρσα τρισεκατομμυρίων, όπου «μικροί» και «μεγάλοι» σπεύδουν να λάβουν θέση. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι μέχρι το 2020, πάνω από 1 δισεκατομμύριο συνδεδεμένα αντικείμενα θα εξοπλίσουν τα εργοστάσια

-Εθνική Μπάσκετ: Αδυναμίες, λάθη και παραλείψεις πίσω από τη βιτρίνα

Ο «Φ» ανοίγει το «μαύρο κουτί» του αποκλεισμού, επισημαίνει τις αδυναμίες που εμφανίστηκαν, στέκεται στην αδυναμία του Καλάθη να κολλήσει με τον Αντετοκούνμπο στην ίδια πεντάδα και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

-Δεν υπάρχει τίποτα για να χτίσει

Προδιαγεγραμμένο το τέλος της παλιάς φουρνιάς, που δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Ο Φαν΄τ Σιπ ξεκινάει από το απόλυτο μηδέν.

-Λαυρέντης Μαχαιρίτσας 1956-2019: Το τελευταίο μπλουζ ενός τρυφερού ροκά

Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 63 ετών.

-Το πρόσωπο πίσω από τον τοίχο

Ο Γιάννης Βαρελάς αποδομεί εντελώς τη μορφή και επιχειρεί να την επανασυστήσει πέρα από φύλο, κοινωνική τάξη ή άλλου είδους ταυτότητα, στην έκθεση «Αnima» που φιλοξενεί το Μουσείο Μπενάκη

-Λίνα Μενδώνη: «Να επιταχυνθούν οι εργασίες στην πινακοθήκη»

Αποκτά πλέον τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί με ίσους όρους τις μεγάλες πινακοθήκες των ευρωπαϊκών πρωτευουσών είπε η υπουργός Πολιτισμού κατά την επίσκεψή της στο εργοτάξιο.

-Στις όχθες του Ιλισού

Διηγήματα αποκλειστικά γραμμένα για τους αναγνώστες του Φιλελεύθερου. Σήμερα το διήγημα «Στις όχθες του Ιλισού» από τον Γιάννη Πατσώνη. 

Διαβάστε Περισσότερα