Φιλελεύθερος: Με θετική ατζέντα στο Βερολίνο

Φιλελεύθερος: Με θετική ατζέντα στο Βερολίνο

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Με θετική ατζέντα στο Βερολίνο – Συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ για όλα» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου ο «Φιλελεύθερος».

* Με επιχειρήµατα από τις θετικές επιδόσεις του κυβερνητικού έργου και την ανταπόκριση των αγορών, αλλά πρωτίστως µε το σχέδιό του για ανάπτυξη και µεταρρυθµίσεις παντού, προσέρχεται στο ραντεβού του µε τη Γερµανίδα καγκελάριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

protoselido

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Πέμπτης 29 Αυγούστου 2019:

- «Πάγος» Σκουρλέτη στην ανάδειξη προέδρου από τη βάση στον ΣΥΡΙΖΑ

Συμβιβάστηκε ο Τσίπρας.

- Δύο ψύχραιμες φωνές για τη Δικαιοσύνη

Ιωσήφ Τσαλαγανίδης - Βασίλης Πλιώτας. Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Αρείου Πάγου με δόγμα την ιεραρχία και την αξιοκρατία.

- Διπλώματα οδήγησης: Ήρθε η ώρα των εξετάσεων

Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών, που δίνει τέλος στην αναμονή πάνω από 100.000 υποψήφιων οδηγών και λύνει το πρόβλημα με τους άνω των 74 ετών. Τους επόμενους μήνες, νέο, σύγχρονο σύστημα και πλαίσιο για την καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς.

- Το σχέδιο σωτηρίας της ΔΕΗ από την καταστροφή

Αυξήσεις τιμολογίων, μείωση της έκπτωσης στο 5% και περικοπή προνομίων για να ανακάμψει η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας.

- Όλες οι αλλαγές για τη διευκόλυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας

Τι περιλαμβάνει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο και πως λύνει τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας και απελευθερώνει την επιχειρηματικότητα.

- Επενδύσεις και τράπεζες, τα «κλειδιά» της αναβάθμισης

Ηχηρό μήνυμα από τη Moody's για την ελληνική οικονομία. Νέα χαμηλά για τα ομόλογα.

- Φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση συνεργασίας στην Ιταλία

Πρωθυπουργός ο Κόντε.

- Ο Μπόρις Τζόνσον «βάζει φωτιά» στη Βρετανία

Έκλεισε τη Βουλή πραξικοπηµατικά, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και «βουτιά» στη στερλίνα. Το… Brexit σε νέες περιπέτειες.

- Ο Ολυμπιακός «ψάχνει»… σύμμαχο στην Ευρώπη

Από τα φτερά του ΠΑΟΚ κρέμεται η 15η θέση στη βαθμολογία της UEFA. Σταθερή αξία στη συγκέντρωση πόντων την τελευταία 20ετία οι «ερυθρόλευκοι» σηκώνουν σχεδόν μόνοι τους το βάρος

- Θεσσαλονίκη: Ούτε μετρό ούτε αρχαία

Καθυστερήσεις και προβλήματα υποδεικνύει η ανάδοχος κοινοπραξία, αιχμή του δόρατος ο σταθμός «Βενιζέλου», για τον οποίο δεν υπάρχει καμία μελέτη προστασίας των αρχαιοτήτων.

- Το τελευταιο κουρκούριον

Διηγήματα γραμμένα ειδικά για τους αναγνώστες του Φιλελεύθερου. Σήμερα το διήγημα της Λουκίας Δέρβη «Το τελευταιο κουρκούριον».