Φιλελεύθερος: Έμφραγμα από τα σκουπίδια το Φθινόπωρο στην Αττική

Φιλελεύθερος: Έμφραγμα από τα σκουπίδια το Φθινόπωρο στην Αττική


Με τίτλο κεντρικού θέματος «Έμφραγμα από τα σκουπίδια το Φθινόπωρο στην Αττική-Ωρολογιακή βόμβα στον ΧΥΤΑ Φυλής από την αδράνεια της Δούρου» κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου ο Φιλελεύθερος.

Συναγερμός στην κυβέρνηση για να μην πνιγεί στα σκουπίδια η Αθήνα τον Νοέμβριο. Ο περιφερειακός σχεδιασμός έμεινε στα χαρτιά και ο ΧΥΤΑ Φυλής έχει μετατραπεί σε πολυκατοικία απορριμμάτων από τα συνεχή «πανωσηκώματα». Ούτε ένα ευρώ δεν απορρόφησε η Ελλάδα από το ΕΣΠΑ. Σχεδιασμός εκτάκτου ανάγκης για να μην οδηγηθεί η κατάσταση σε αδιέξοδο.

F

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο

- Ενταφιάστηκε η σκευωρία της Novartis

Νέα τροπή λαμβάνει το φιάσκο της υπόθεσης Novartis καθώς η μια δικογραφία μετά την άλλη αρχειοθετούνται με τελευταία αυτή για τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, και τα πολιτικά πρόσωπα που δέχθηκαν τη λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλουν ότι θα αποκαλύψουν τους αυτουργούς.

-Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πρόοδος σημαίνει βελτίωση της ζωής των πολιτών»

«Η κυβέρνηση ξέρει να ακούει και να εννοεί την αναζήτηση συναινέσεων, κάτι που αποτελεί για μας μόνιμο στόχο» τόνισε στη Βουλή ο πρωθυπουργός. Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει υποκριτές τον Τσίπρα και τη Θάνου, «που για τριάκοντα αργύρια αποδέχτηκε τον κομματικό διορισμό».

-Ανοίγει διάδρομος αποθαλάσσωσης για τα υδροπλάνα στην Ελλάδα

Η κυβέρνηση θεωρεί ότι αυτή η φορά θα είναι και η τυχερή, με τον υπ. Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη να δεσμεύεται ότι σε ένα χρόνο από σήμερα θα μπορούν να λειτουργήσουν, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, ολοκληρωμένα δίκτυα υδροπλάνων, γεγονός που προϋποθέτει την ταχεία απλούστευση του θεσμικού πλαισίου. Δεν είναι τυχαίο ότι επί ενός συνόλου 83 υδατοδρομίων, για τα οποία έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες χωροθέτησης και αδειοδότησης, σήμερα άδειες λειτουργίας έχουν μόλις... τρία.  

-Θ. Βενιάμης: Το νομοθετικό πλαίσιο θα καθορίσει την ανάπτυξη της ναυτιλίας 

Στην ανάγκη ενός σταθερού κανονιστικού πλαισίου, με ισότιμους όρους διεθνώς όσον αφορά τον εμπορικό ανταγωνισμό και τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, εστιάζει η ετήσια έκθεση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

-Έρχεται μέχρι τέλος του μήνα ο μειωμένος ΕΝΦΙΑ

Χαμηλότερα έως και 30% τα εκκαθαριστικά. Η πρώτη δόση θα καταβληθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και η 
τελευταία από τις πέντε συνολικά στις 31 Ιανουαρίου.

-ΗΠΑ προς Τουρκία: «Μην τολμήσετε» σε Ν.Α Μεσόγειο και Βόρεια Συρία

Οι ΗΠΑ τραβούν και τα δύο αυτιά του Ερντογάν. Προειδοποιούν ότι θα αποτρέψουν μονομερείς εισβολές στο συριακό έδαφος και στέλνουν μήνυμα από την Αθήνα ότι αποθαρρύνουν τις προκλητικές ενέργειες στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου.


-Αλεξέι Τορουμπάροφ: Ο φυγάς που τα έβαλε με τον Πούτιν και τον Ορμπαν 

Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που κυνηγάει το Κρεμλίνο και η μυστική υπηρεσία FSB έγινε αφορμή για τη συντριβή του ουγγρικού καθεστώτος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Είναι η πρώτη καταδίκη της πολιτικής της Βουδαπέστης, η οποία ουσιαστικά έχει καταργήσει κάθε έννοια διάκρισης των εξουσιών. Η δημοκρατία αντεπιτίθεται


-Ο Μαδούρο σε αδιέξοδο

Στον «πάγο» όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ.


-O Δικέφαλος του Βορρά κοίταξε τον Αίαντα στα μάτια

Ζωντανός για το όνειρο ο ΠΑΟΚ και με το 2-2 θα κυνηγήσει το θαύμα στο Άμστερνταμ.

- Η νέα ...παλιά φιλοσοφία των «κόκκινων διαβόλων»

Προκειμένου να γίνει και πάλι διεκδικήτρια της Premier League και να επιστρέψει στο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ άλλαξε... χαρακτήρα και έκανε στροφή προς τους Βρετανούς ποδοσφαιριστές, ακολουθώντας τον «μπούσουλα» που της άφησε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον

- «Επιχείρηση Δεσποτικό»: Η νησίδα Τσιμηντήρι έκρυβε εκπλήξεις

Πέντε κτίρια μεγάλων διαστάσεων εντοπίστηκαν κάτω από την πυκνή βλάστηση και πάρα πολύ κοντά στην ακτή, στο πλαίσιο της ανασκαφής του Γιάννου Κουράγιου που διήρκεσε έξι εβδομάδες.

-Τόνι Μόρισον : «Σίγησε» η αειθαλής αγαπημένη

Η πρώτη Αφροαμερικανίδα συγγραφέας που βραβεύτηκε με Νόμπερ Λογοτεχνίας για το μυθιστόρημα της «Jazz», άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 88 ετών.
«Φονικό στο θέατρο»

Διηγήματα αποκλειστικά γραμμένα για τους αναγνώστες του Φιλελεύθερου. Σήμερα το «Φονικό στο θέατρο» του Κωνσταντίνου Μπούρα