Φιλελεύθερος: Δεύτερο κύμα ενισχύσεων - Μέτρα στήριξης και μείωση φόρων-εισφορών

Φιλελεύθερος: Δεύτερο κύμα ενισχύσεων - Μέτρα στήριξης και μείωση φόρων-εισφορών

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Δεύτερο κύμα ενισχύσεων - Μέτρα στήριξης και μείωση φόρων - εισφορών - Ισχυρή παρέμβαση σε δύο μέτωπα για να ξαναζεσταθεί η οικονομία» κυκλοφορεί η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου.

Νέες μειώσεις φόρων και εισφορών το 2021 θα ανακοινώσει αρχές Σεπτεμβρίου από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ ταυτόχρονα θα ανακοινωθεί το δεύτερο πακέτο στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων που πλήττονται από την πανδημία. Ταυτοχρόνως ολοκληρώνεται το σχέδιο για την αξιοποίηση των 72 δισ. από το ευρωπαϊκό ταμείο ανάκαμψης, το νέο ΕΣΠΑ και τους λοιπούς κοινοτικούς πόρους.

- Θ. Μαυρίδης: Αυτός ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

- Ευρωπαϊκή ανασύνταξη για φρένο στις τρέλες του Ερντογάν

Διπλωματική ασπίδα απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις της Άγκυρας, η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα όσο είναι ακόμη ο Τραμπ στην εξουσία... Αλληλεγγύη και προτροπές για διάλογο.

- Συνέντευξη Γιάννης Στιβαχτής: Η Τουρκία και το «σύνδρομο των Σεβρών»

Η Άγκυρα αντιδρά στην ελληνο-αιγυπτιακή συμφωνία και ταυτόχρονα επιδιώκει να προλάβει μια παρόμοια συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο, μελλοντικά, σύμφωνα με τον διευθυντή του Κέντρου Ευρωπαϊκών και Μεσογειακών Σπουδών, του πανεπιστημίου Virginia Tech, ο οποίος επισημαίνει ότι σε περίπτωση προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας και των θαλασσίων ζωνών, η Αθήνα πρέπει να είναι προετοιμασμένη και για μια ενδεχόμενη απόφαση του Δικαστηρίου «που δεν θα είναι απολύτως ευνοϊκή».

- Τύμπανα πολέμου σε 6 μέτωπα!

Ο Σουλτάνος έχει φιλοδοξίες που είναι σαφώς μεγαλύτερες από το μπόι του ίδιου και της χώρας του, ανοίγοντας λογαριασμούς τους οποίους είναι φανερό ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει -ειδικά με τις ένοπλες δυνάμεις που διαθέτει και μια οικονομία υπό κατάρρευση. Όμως επιμένει. Γιατί;

- Προσκυνητής στον Γράμμο και την Τήνο

Το ψηφοθηρικό παιχνίδι τού -κατά δήλωσή του- άθεου Αλ. Τσίπρα επεκτείνεται από τα θρησκευτικά ζητήματα μέχρι τα πολύ κρίσιμα εθνικά θέματα, σε σημείο που δεν αποκλείεται να τον κάνουν... εικόνα στην Άγκυρα.

- Η μάσκα μπορεί να σταματήσει το δεύτερο κύμα

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο ρυθμός εξάπλωσης του κορονοϊού μπορεί να σταθεροποιηθεί και να περιοριστεί σημαντικά, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων κοινωνικής απόστασης και ατομικής υγιεινής σε επίπεδα που δεν θέτουν σε δοκιμασία τις αντοχές ΕΣΥ.

- Λευκορωσία: Τους κούρασε το μουστάκι του «τελευταίου δικτάτορα»

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο αρνείται την επανάληψη των εκλογών, όμως είναι φανερό ότι προσπαθεί να δημιουργήσει τους όρους για μια συντεταγμένη και ασφαλή συνθηκολόγηση. Την ίδια στιγμή η Ε.Ε. παραμένει διστακτική και ο Πούτιν τηρεί στάση αναμονής...

- Εκλογές στις ΗΠΑ: Δημοκρατικό μέτωπο για να τελειώσει ο εφιάλτης του Τραμπ

Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό! Αυτό διεμήνυσε το συνέδριο που επικύρωσε και τυπικά την υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν και της Καμάλα Χάρις, καθώς όλες οι πτέρυγες παραμέρισαν τις διαφορές τους προκειμένου να κερδηθούν οι εκλογές.

- 5G σημαίνει... Πεντάγωνο!

Ο Ελληνοαμερικανός Μάικλ Κράτσιος, αναπληρωτής υφυπουργός Άμυνας, υπεύθυνος για το χαρτοφυλάκιο Έρευνας και Μηχανικής, θέλει να κάνει τις ΗΠΑ ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των δικτύων, όπου μέχρι στιγμής κυριαρχούν οι κινεζικές εταιρείες.

- Συνέντευξη Ευτυχία Γιαννάκη: Μου αρέσουν όσοι βγάζουν τη γλώσσα τους στον τρόμο

Η συγγραφέας - «μητέρα» του αστυνόμου Χάρη Κόκκινου, μιλάει για τη νουάρ λογοτεχνία αλλά και για την εποχή µας, «που είναι χαοτική, σύνθετη και συχνά ακατανόητη».

- Συνέντευξη Μάριος Βαζαίος: Η ατομική ευθύνη αποτελεί το σημαντικότερο διακύβευμα

Συζήτηση για το Φεστιβάλ που γίνεται στον πατρογονικό πύργο στη Νάξο, τις δυσκολίες του 2015 και του σήμερα και τα σχέδια που δεν σταματά να πλάθει.

- Μίλτος Σαχτούρης: Ο κληρονόμος των πουλιών

Συμπόσιο για τον σπουδαίο Υδραίο ποιητή, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και ειδικό αφιέρωμα στον Λευτέρη Ξανθόπουλο.

- Βιβλίο: Οικογενειακές υποθέσεις

Οι γυναίκες συγγραφείς «σκοτώνουν» καλύτερα στα αστυνομικά μυθιστορήματα και αποδεικνύονται ευρηματικότερες.

- Champions League: Ένας αλλιώτικος τελικός για το στέμμα χωρίς χειροκρότημα

Η παραδοσιακή και «συντηρητική» Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη θρασύτατη και... νεόπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν, για το σημαντικότερο τρόπαιο.

- Στο μυαλό του Μέσι

Πιο απομακρυσμένος από την Μπάρτσα όσο ποτέ άλλοτε στα 20 χρόνια του στον σύλλογο, ο Μέσι σκέφτεται το μέλλον του γνωρίζοντας πως βρίσκεται παγιδευμένος σ' έναν λαβύρινθο.