Φ. Γεννηματά: Ένας σοβαρός πρωθυπουργός θα είχε ήδη αποπέμψει τον κ. Καμμένο

Φ. Γεννηματά: Ένας σοβαρός πρωθυπουργός θα είχε ήδη αποπέμψει τον κ. Καμμένο

Με νέο σχόλιό της στo Twitter η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επέκρινε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το non paper του Μαξίμου σχετικά με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

«Ο κ. Tσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από non paper. Ένας σοβαρός πρωθυπουργός θα είχε ήδη αποπέμψει τον κ. Καμμένο. Η χώρα δεν αντέχει άλλο. Εκλογές εδώ και τώρα», αναφέρει η κ. Γεννηματά.

 Ο κ. Τσίπρας δε μπορεί να κρύβεται πίσω από non paper. Ένας σοβαρός πρωθυπουργός θα είχε ήδη αποπέμψει τον κ. Καμμένο. Η χώρα δεν αντέχει άλλο. Εκλογές εδώ και τώρα!

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) July 3, 2018

Νωρίτερα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής είχε σχολιάσει με δηκτικό τρόπο την συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου γράφοντας: «H νέα κυβερνητική φαρσοκωμωδία εκθέτει τη χώρα. Όλα για την καρέκλα. Προχθές είπα ότι η κυβέρνηση είναι υπό προθεσμία. Σήμερα το ερώτημα είναι: Yπάρχει κυβέρνηση;».

Στη συνέντευξή του ο υπουργός Άμυνας επανέλαβε πως η συμφωνία είναι κακή, δεν την δέχεται και θα προσπαθήσει να την μπλοκάρει. Ανακοίνωσε, μάλιστα, πως δεν θα την ψηφίσει στη Βουλή, αντίθετα θα ζητήσει εκλογές, δημοψήφισμα ή πλειοψηφία 180 βουλευτών για να κυρωθεί.

 

Διαβάστε Περισσότερα