Φ. Γεννηματά: Δεν θα γίνει ο διαγωνισμός!

Φ. Γεννηματά: Δεν θα γίνει ο διαγωνισμός!

Σίγουρη ότι ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των καναλιών δεν θα διεξαχθεί ποτέ εμφανίστηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που θα πετύχει είναι «να κάνει μια τρύπα στο νερό»! «Δεν θα προχωρήσει η διαδικασία για τις άδειες. Θα σταματήσει από τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά, ενώ παρέθεσε τα προβλήματά της: «Η τροπολογία πάσχει πολλαπλά. Πάτε να παρακάμψετε σαφή συνταγματική διάταξη με το έτσι-θέλω και με πρωτοφανή τσαμπουκά».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΡΥΙΖΑ ότι στήνει την δική του διαπλοκή αλλά και τον έλεγχο του Ραδιοτηλεοπτικού Τοπίου. Ειδικότερα, κάλεσε,  την κυβέρνηση αν πραγματικά επιθυμεί να πατάξει τη διαπλοκή να πάρει ευθέως μέτρα εναντίον των οικονομικών συμφερόντων. «Θέλουμε να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  εξέφρασε, τις επιφυλάξεις της και για το ενδεχόμενο νατοϊκών επιχειρήσεων στο Αιγαίο και ζήτησε με έμφαση να υπάρξει ενημέρωση στους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. «Δεν πρέπει το ΝΑΤΟ να αποτελέσει το πρόσχημα για να καταγράψει η Τουρκία τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο» προειδοποίησε.

Αλέξανδρος Διαμάντης