Έτσι θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς στην Αθήνα

Έτσι θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς στην Αθήνα

Ταλαιπωρία και σήμερα για το επιβατικό κοινό της Αθήνας, εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί για την επίσκεψη του Barack Obama, αλλά και της στάσης εργασίας των εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Ο αμερικανός πρόεδρος λίγο μετά τις 11 το πρωί θα ξεναγηθεί στην Ακρόπολη και στο Μουσείο. Στις 13:50 μετά το μεσημέρι θα δώσει ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσει για το Βερολίνο. 

Σταδιακά από τις 10 το πρωί θα αρχίσει να κλείνει η παραλιακή από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και η Συγγρού μέχρι και την Ακρόπολη, προκειμένου να περάσει η αυτοκινητοπομπή του Barack Obama.

Κλειστός θα είναι από τις 09.30 το πρωί ο σταθμός του μετρό «Ακρόπολη» καθ'' υπόδειξη της Αστυνομίας, ενώ οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Από τις 14:00 έως τις 16:00 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια του Μετρό και του Προαστιακού από και προς το αεροδρόμιο, ενώ ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του τραμ από τις 10:00 έως τις 16:00.

Λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στη Γραμμή 1 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Με πληροφορίες από skai.gr