Επίθεση Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του Κώστα Μπακογιάννη - 17 προσαγωγές

Επίθεση Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του Κώστα Μπακογιάννη - 17 προσαγωγές

Επίθεση από τα μέλη του Ρουβίκωνα δέχτηκε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στα Κάτω Πατήσια, όπου συνομιλούσε με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Τα μέλη του Ρουβίκωνα έριξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και άνοιξαν πανό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε 17 προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα στην πλατεία Καλλιγά στα Κάτω Πατήσια.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκαθάρισε ότι «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, ο Κ. Μπακογιάννης, «ανεπηρέαστος και με απόλυτη ψυχραιμία συνέχισε να ακούει και να απαντά στα ερωτήματα των παρευρισκομένων. Εξακολούθησε να κάνει τη δουλειά του όπως συνηθίζει να λέει». Προστίθεται επίσης ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε να μην υπάρξει δίωξη για όσους προσήγαγε η Αστυνομία.