Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα στη λεωφόρο Κηφισίας

Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα στη λεωφόρο Κηφισίας

Επίθεση με βαριοπούλες σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε πολυκατάστημα που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, ενώ ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στην επίθεση λέγοντας «Εννέα θα είναι οι ώρες σας».

Οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη, στις 06.00 σήμερα το πρωί, έσπασαν τη τζαμαρία και προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και στο εσωτερικό του καταστήματος, ενώ έριξαν και μπογιά στο εσωτερικό του καταστήματος. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν στα στενά στους γύρο χώρους, ενώ μετά από λίγο ανάρτησαν σχετικό βίντεο με την επίθεση σε ιστότοπο.

Ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφερόμενος στο κατάστημα στο οποίο έγινε η επίθεση έγραψε: «[...] 9 θα είναι οι ώρες σας».

Η αναφορά του ηγετικού στελέχους  αποτελεί ένδειξη για το ποιος πραγματοποίησε την επίθεση, μιας και ακόμη δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πολυκατάστημα είχε γίνει στόχος και στο παρελθόν.