Επίσκεψη Α. Γεωργιάδη σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Καβάλα

Επίσκεψη Α. Γεωργιάδη σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Καβάλα

Την Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Καβάλα, όπου συναντήθηκε με στελέχη, φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, επισκέφθηκε χθες, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα. 

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Καβάλα, ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτοί ήταν οι λεβέντες που θα ερχόντουσαν να διώξουν εμάς τους … γερμανοτσολιάδες. Αυτά πρέπει να τα πούμε στο λαό. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, γιατί να ξέρετε το μόνο κέρδος που θα αφήσει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι θα έχει εξευτελίσει τόσο την ιδέα της Αριστεράς όπου θα μπορούμε και θα έχουμε το περιθώριο του χρόνου να φτιάξουμε γρήγορα την πατρίδα μας και να την κάνουμε σπουδαία. Είναι το μόνο κέρδος που θα αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό πρέπει να ανασυγκροτήσουμε γρήγορα τη Νέα Δημοκρατία, να γίνει ιδεολογικά και πολιτικά ισχυρή για να πάρουμε την ευκαιρία να κυβερνήσουμε αυτή τη φορά σωστά και να κάνουμε τη χώρα μας όπως πρέπει».

Με θερμά λόγια μίλησε για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα.

«Θέλω να ξέρετε κάτι. Εγώ δεν είμαι καθαρόαιμη Δεξιά. Και όμως στηρίζω και σας στηρίζω γιατί σας πάω σαν χαρακτήρα. Και αυτό το πράγμα νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να ξέρετε ότι δεν σας στηρίζουν μόνο οι δεξιοί σας στηρίζουν και άνθρωποι από εκείνους που περιγράψατε μέχρι την κεντροαριστερά, γιατί είστε αυτός που είστε».