Επεισόδιο ανάμεσα σε Αλ. Κούγια και Λ. Λαζόπουλου σε νυχτερινό κέντρο

Επεισόδιο ανάμεσα σε Αλ. Κούγια και Λ. Λαζόπουλου σε νυχτερινό κέντρο

Επεισόδιο, το οποίο έληξε γρήγορα χάριν της άμεσης παρέμβασης του προσωπικού ασφαλείας, συνέβη μεταξύ του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου σε νυχτερινό μαγαζί.

Σύμφωνα με το skai.gr o γνωστός ποινικολόγος κινήθηκε προς το τραπέζι όπου καθόταν ο ηθοποιός και του επιτέθηκε λέγοντας «στο χρωστάω τρία χρόνια».

Χρειάστηκε η επέμβαση του προσωπικού ασφαλείας του καταστήματος για να λήξει το επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κούγιας αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο γνωστός ποινικολόγος αργότερα με μακροσκελή ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «είναι μικρό μπροστά σε αυτά που έκανε αυτός ο άνθρωπος που έχει άλλη προσωπικότητα, άλλη δημόσια εικόνα και άλλη είναι η πραγματική του προσωπικότητα το βράδυ και στην καθημερινότητά του».

Υποστήριξε δε ότι το επεισόδιο ξεκίνησε όταν «είχε (σ.σ. ο Λάκης Λαζόπουλος) το θράσος χθες, περνώντας δίπλα μου, να γυρίσει να με κοιτάξει και να γελάσει».

Από την πλευρά του ο ηθοποιός με ανακοίνωσή του που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του έδωσε τη δική του εκδοχή, αναφέροντας πως «τον έπιασε από τον λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να ουρλιάζει...» και σημειώνει πως είναι ανάγκη «ο δικηγορικός σύλλογος των Αθηνών να λάβει τα μέτρα του εκτός κι αν θεωρεί ότι είναι σύνηθες δικηγορικό ύφος και ήθος οι δικηγόροι να νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι ο νόμος και να αυτοδικούν κατά το μυαλό τους ή κατά τα προβλήματα του μυαλού τους».

Και καταλήγει: «Είναι ανάγκη η Εισαγγελία να παρέμβει άμεσα».