Ένταση στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Μαξίμου

Ένταση στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Μαξίμου

Ένταση επικράτησε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, εργαζόμενοι σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση. 

Οι διαμαρτυρόμενοι επιτέθηκαν με αυγά κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ ζήτησαν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν ότι τους χτύπησαν τα ΜΑΤ, όταν προσπάθησαν να περάσουν από τον φραγμό που είχε στήσει η αστυνομία μπροστά από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Tα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έκοψαν τούρτα για να γιορτάσουν, όπως είπαν, «την τριήμερο επέτειο πρωταπριλιάτικων ψεμάτων του Αλέξη Τσίπρα» ενώ τραγούδησαν «να ζήσεις Αλέξη και χρόνια πολλά, του χρόνου προσλήψεις να τάξεις ξανά».

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα τα οποία είχαν κρεμασμένα σε ιμάντες με τους οποίους δένουν τους ψυχικά πάσχοντες.

Στα πανό τους απεικονιζόταν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με μύτη Πινόκιο, για τα ψέματα που, όπως υποστηρίζουν, λέει στον ελληνικό λαό, ενώ κρατούσαν και μια τούρτα λόγω της χθεσινής ημέρας (1η Απριλίου).

«Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι κλούβια στην ιδεολογία», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Φωτογραφίες: Intime News