Εννέα νεκροί σε τροχαίο στη Ρουμανία - Οδηγούσε λεωφορείο κοιτώντας το Facebook

Εννέα νεκροί σε τροχαίο στη Ρουμανία - Οδηγούσε λεωφορείο κοιτώντας το Facebook

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σ'' ένα μικρό λεωφορείο που μετέφερε Ρουμάνους επιβάτες, και ένα φορτηγό στοίχισε τη ζωή σε εννέα ανθρώπους στην Ουγγαρία, ενώ φαίνεται πως ο οδηγός του minibus βρισκόταν ζωντανά στο Facebook την ώρα της σύγκρουσης, αναφέρουν σήμερα τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης.

Όλοι οι επιβάτες του μικρού λεωφορείου, επτά άνδρες και δύο γυναίκες, έχασαν τη ζωή τους σ'' αυτή τη σύγκρουση που σημειώθηκε χθες Τρίτη σε απόσταση περίπου 60 χλμ. από τη Βουδαπέστη, σύμφωνα με την ουγγρική αστυνομία. Όλα τα θύματα είναι Ρουμάνοι, διευκρίνισε το ρουμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το romania-insider.com δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται ο μοιραίος οδηγός να χαμογελά διαβάζοντας στην οθόνη του κινητού σχόλια χρηστών του Facebook. Ο οδηγός του minibus στρέφει στη συνέχεια προς τον δρόμο την κάμερα του τηλεφώνου του και βλέπουμε το όχημά του να περνάει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κάνει προσπέραση. Την ώρα εκείνη ένα φορτηγό κινείται προς τα πάνω του με ταχύτητα...