Ενεργή η συμμετοχή της WIND και στο δεύτερο κύκλο αιτήσεων του προγράμματος Ψηφιακής Μέριμνας!

Ενεργή η συμμετοχή της WIND και στο δεύτερο κύκλο αιτήσεων του προγράμματος Ψηφιακής Μέριμνας!

Οι δικαιούχοι που δεν επωφελήθηκαν έως τώρα από το voucher αγοράς τεχνολογικού εξοπλισμού εργασίας, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο πρόγραμμα, στο δεύτερο κύκλο αιτήσεων στη σχετική πλατφόρμα  από τις 10 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου.

H WIND, στηρίζοντας την ισότιμη πρόσβαση στη μάθηση, συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» το οποίο επιδοτεί με το ποσό των 200 ευρώ οικογένειες μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού εργασίας, προσφέροντας tablet έως €200 φθηνότερα μέσα από το eshop και την αλυσίδα καταστημάτων WIND.

Οι επιταγές του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» θα μπορούν να εξαργυρωθούν με τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Αρχικά, κάθε δικαιούχος που έχει το Voucher (επιταγή) των 200€, θα μπορεί να καταχωρεί τα στοιχεία του στη φόρμα ενδιαφέροντος στο wind.gr.
  • Στη συνέχεια, ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος από το πλησιέστερο κατάστημα WIND θα τον καλεί.
  • Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου εκπροσώπου, ο δικαιούχος θα επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί και θα καταχωρούν μαζί την παραγγελία της αρεσκείας του.
  • Τέλος, θα μπορεί να παραλαμβάνει τη συσκευή από το πλησιέστερο κατάστημα WIND, ή να την παραλαμβάνει στο χώρο του, με δωρεάν έξοδα αποστολής, εφόσον το ζητήσει στην παραγγελία.

Εναλλακτικά, υπάρχει πάντοτε η επιλογή ο δικαιούχος να επισκεφθεί με το Voucher του ένα WIND κατάστημα της επιλογής του και να αποκτήσει άμεσα και γρήγορα το tablet που επιθυμεί.

Μάθετε περισσότερα εδώ