ΕΛΑΣ: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια

ΕΛΑΣ: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια

Σε Κινέζα, 38 ετών, που είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου ανήκει η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε διπλωμένη μέσα σε μια βαλίτσα την περασμένη Τρίτη σε ερημική τοποθεσία ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια.

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στο ΑΤ Ομονοίας και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν, μέχρι που εντοπίστηκε τυχαία από περαστικό κυνηγό την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε σήμερα τη σορό δεν προσδιόρισε την ακριβή αιτία του θανάτου της άτυχης γυναίκας, λόγω του γεγονότος ότι η σορός της είναι σε προχωρημένη σήψη. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της αποτρόπαιης αυτής ανθρωποκτονίας

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα φορούσε μόνο το εσώρουχό του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά στα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναφορικά με την ψυχοσύνθεση του δράστη, ο οποίος θα ερευνηθεί εάν ανήκει ακόμα και στο οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης.