ΕΛ.ΑΣ.: Το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σερβιτόρο στο Μοσχάτο ισχύει κανονικά

ΕΛ.ΑΣ.: Το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σερβιτόρο στο Μοσχάτο ισχύει κανονικά

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σερβιτόρο ταβέρνας στο Μοσχάτο κατά τη διάρκεια ελέγχου για την τήρηση των μέτρων κατά της COVID, περιστατικό το οποίο γνωστοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε σε σερβιτόρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, χθες το βράδυ στο Μοσχάτο Αττικής, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορονοϊού, προφανώς ισχύει κανονικά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα, με ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε  ότι το πρόστιμο είναι εκδικητικό, ζητά να σβηστεί με επιτακτικό τρόπο και καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτης να «μαζέψει» αυτούς που «ξαμόλυσε» περιγράφοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο που έχει αναλάβει η αστυνομία ως προς την τήρηση των μέτρων για την πανδημία. 

Επισήμανε πως αναμένει από την ΕΛ.ΑΣ. αντίδραση χαρακτηρίζει το πρόστιμο «ΑΔΙΚΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ» και διευκρινίζει ανοιχτά πως «δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι».