Έκτακτη σύσκεψη της ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ για τα γεγονότα στο Παρίσι

Έκτακτη σύσκεψη της ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ για τα γεγονότα στο Παρίσι

Με εντολή του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη της ΟΔΕ Εξωτερικών και ''Άμυνας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωση της ΝΔ μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης τονίζεται ότι ζούμε συνθήκες τυφλού τρομοκρατικού πολέμου κατά αθώων πολιτών, κατά της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, κατά τελικά της ανοιχτής κοινωνίας.

«Η ΝΔ και η ΚΟ συμπαρίστανται ολόθερμα στο γαλλικό λαό για το αποτρόπαιο τρομοκρατικό πλήγμα που δέχθηκε», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση σημειώνοντας ότι η Γαλλία δεν είναι μόνο θύμα αυτής της επίθεσης μίσους, βαρβαρότητας και απανθρωπιάς αλλά και σύμβολο ενός τρόπου ζωής που αποτελεί κατάκτηση για κάθε άνθρωπο».

Η ΝΔ αναφέρει ότι η ανοιχτή κοινωνία και οι ευρωπαϊκές αξίες της ελευθερίας, της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ο πραγματικός στόχος και εχθρός αυτού του άνανδρου σκοταδισμού.

«Η Δημοκρατία όμως οφείλει να είναι μαχόμενη. Και σε αυτή τη μάχη που δίνει η Δημοκρατία, όπως υπαγορεύει η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, είμαστε όλοι δίπλα στη Γαλλία, είμαστε όλοι ένα με τη Γαλλία!», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι κ.κ Γιάννης Πλακιωτάκης, Κώστας Τασούλας, Γ. Κουμουτσάκος και Ι. Κεφαλογιάννης. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ