Εκδήλωση ΚΕΦίΜ: Ελλάδα 2021 - Ατζέντα για την Ελευθερία και την Ευημερία

Εκδήλωση ΚΕΦίΜ: Ελλάδα 2021 - Ατζέντα για την Ελευθερία και την Ευημερία

Τη μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη πρωτοβουλία του έως τώρα διοργανώνει το ΚΕΦίΜ, με στόχο να χρησιμεύσει ως οδικός χάρτης για την εφαρμογή των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα.

Πρόκειται για του πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων «Ελλάδα 2021 - Ατζέντα για την Ελευθερία και την Ευημερία», που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 09:30 - 16:00, και την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 09:30 - 14:00, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13, Αθήνα).

Η πρωτοβουλία Ελλάδα 2021 – Ατζέντα για την ελευθερία και την ευημερία έχει ως στόχο να χρησιμεύσει ως οδικός χάρτης για την εφαρμογή των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που θα ενισχύσουν την ευημερία και την ελευθερία σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής στη χώρα μας, προτείνοντας συγκεκριμένες, εμπεριστατωμένες και ποσοτικοποιημένες προτάσεις πολιτικής, διαρθρωμένες σε 9 ενότητες, τις οποίες έχουν επιμεληθεί διαπρεπείς ακαδημαϊκοί, ερευνητές και εμπειρογνώμονες.

Για την εξασφάλιση θέσης αλλά και για ενημέρωση σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες εδώ.