Εισαγγελέας: Πρόταση για συνέχιση της έρευνας για τη Novartis

Εισαγγελέας: Πρόταση για συνέχιση της έρευνας για τη Novartis

Να συνεχιστεί η έρευνα για την υπόθεση της Novartis ως προς όλους και έως ότου εκδικαστεί η αγωγή κακοδικίας, την όποια έχει υποβάλει η εισαγγελέας Ελένη Ράϊκου και ο σύζυγός της γιατρός Λάζαρος Καρνέσης κατά των εισαγγελέων Διαφθοράς, προτείνει στο Συμβούλιο Εφετών η εισαγγελέας Ουρανία Σταθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εισαγγελέα Ουρανία Σταθέα δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνηγορούν ότι η επικεφαλής των εισαγγελέων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς μεροληπτούν ή ευθύνονται για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων που αφορούν τον σύζυγο της εισαγγελέως Ράικου.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Ράικου και ο σύζυγος της Λάζαρος Καρνέσης προσέφυγαν στο Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας σε βάρος της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρών της Χρ. Ντζούρα και Στ. Μανώλη, χαρακτηρίζοντάς τους ως υπευθύνους για την διαρροή της είδησης περί εμπλοκής του Λάζαρου Καρνέση στην υπόθεση της Novartis, και ειδικά στο σκέλος που αφορά χρηματισμό γιατρών για την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων της φαρμακοβιομηχανίας.