Έφοδος αντιεξουσιαστών - υποστηρικτών του Κ. Γιαγτζόγλου στο Εφετείο

Έφοδος αντιεξουσιαστών - υποστηρικτών του Κ. Γιαγτζόγλου στο Εφετείο

Μέχρι τον έβδομο όροφο του Εφετείου Αθηνών, όπου βρίσκεται το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή, κατάφεραν να φτάσουν αντεξουσιαστές και να πετάξουν φέιγ βολάν, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον 29χρονο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου ο οποίος κατηγορείται ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και ότι κατασκεύασε το τρομοδέμα που τραυμάτισε τον Λουκά Παπαδήμο.

Συγκεκριμένα, έφτασαν μέχρι το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή και πέταξαν «τρικάκια» για τον «αναρχικό αιχμάλωτο πολέμου», όπως χαρακτηρίζουν τον κατηγορούμενο για την αποστολή του παγιδευμένου φακέλου στον πρώην πρωθυπουργό.

Με κείμενο που ανήρτησαν σε  ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τονίζουν ότι οι αναρχικοί δεν πτοούνται και χαρακτηρίζουν την ενέργειά τους πράξη αλληλεγγύης. 

Αναλυτικά, αναφέρουν:

«Σήμερα, 6 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στον έβδομο όροφο του Εφετείου Αθηνών όπου βρίσκεται το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ε. Νικόπουλου ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό αιχμάλωτο πολέμου Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης φωνάχτηκαν συνθήματα, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα.

ΝΙΚΟΠΟΥΛΕ-ΡΑΪΚΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

ΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»