Δύο Over από Αγγλία και Γερμανία και η επιστροφή του Ολυμπιακού

Δύο Over από Αγγλία και Γερμανία και η επιστροφή του Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ (0-2 τον Παναιτωλικό) και η Λιλ (2-1 την Τουλούζ) πήραν τις νίκες το βράδυ του Σαββάτου, αλλά η Τορίνο δεν κατάφερε να σκοράρει στο ματς με τη Σασουόλο και στις καθυστερήσεις δέχτηκε το γκολ με το οποίο έχασε με 0-1.

Στο κυριακάτικο πρόγραμμα ξεχωρίζουν 2 Over από την Αγγλία και τη Γερμανία και 1 «διπλό» από την Ελλάδα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπρέντφορντ παίζει ανοιχτά και συνήθως τα παιχνίδια της έχουν πολλά γκολ. Μετράει 4 Over και Goal/Goal στις 6 αγωνιστικές. Παίζει με την Άρσεναλ η οποία προέρχεται από 5 σερί Over. Μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στη νίκη της με 0-2 κατά της Κρίσταλ Πάλας δεν μπήκαν πάνω από 2 γκολ. Στην προηγούμενη αγωνιστική η Μπρέντφορντ συνέτριψε με 5-2 τη Λέστερ και η Άρσεναλ γνώρισε την πρώτη της ήττα με 3-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Μπουντεσλίγκα η Χοφενχάιμ ήταν πολύ καλή στο τελευταίο ματς, στη νίκη της με 4-1 κατά της Μάιντζ. Υποδέχεται την Φράιμπουργκ η οποία την Πέμπτη κέρδισε με 0-3 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτό το Over οδηγεί και η παράδοση. Πάνω από 2 γκολ σημειώθηκαν στις 4 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Χοφενχάιμ (3-1, 0-3, 1-3, 3-4).

Στη Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός έχει ήδη απώλειες 4 βαθμών, από τις ισοπαλίες με τον Αστέρα (0-0 στην Τρίπολη) και τον Βόλο (1-1 στο Καραϊσκάκη). Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει απόψε στις νίκες, μετά και την ήττα του από τη Φράιμπουργκ. Η αποστολή του δεν είναι εύκολη, αφού ο Άρης δείχνει να επανακάμπτει μετά την αλλαγή προπονητή και προέρχεται από τη νίκη με 0-2 στην Τρίπολη κατά του Αστέρα. Δύσκολα όμως θα έχει κι άλλη απώλεια. Το «διπλό» ξεκίνησε ψηλά και από χτες πέφτει η απόδοσή του.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1206 (14:00) ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ OVER 1,62

1292 (20:00) ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 1,80

1306 (20:30) ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ OVER 1,60