Δυνατά φαβορί από το Europa και το Conference League

Δυνατά φαβορί από το Europa και το Conference League

Οι αγώνες του Europa League και του Conference League κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα. Οι επιλογές της στήλης είναι με 3 φαβορί.

Στο Europa League η Μπόντο Γκλιμτ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Ολλανδία, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου και πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Αϊντχόφεν. Δικαίως έχει δοθεί ως φαβορί στο παιχνίδι με τη Ζυρίχη, η οποία παραπαίει στο ελβετικό πρωτάθλημα και ξεκίνησε με την ήττα 2-1 από την Άρσεναλ τα παιχνίδια της στο Europa League.

Από το Conference League ξεχώρισα 2 «διπλά». Στο 2ο όμιλο η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε με τη νίκη 3-1 κόντρα στη Στεάουα. Θέλει να πάει μακριά στη διοργάνωση, όπως πέρσι και θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» γρήγορα την πρόκριση. Είναι ικανή για το «διπλό» στη Δανία, στο ματς με τη Σίλκεμποργκ, η οποία επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια και στην 1η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από την Άιντραχτ.

Το δεύτερο «διπλό» είναι από τον 3ο όμιλο, της Βιγιαρεάλ στο παιχνίδι με την Χάποελ Μπιρ Σιβά. Στόχος της Βιγιαρεάλ είναι η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Έμερι προφύλαξε παίκτες στο ματς της 1ης αγωνιστικής με τη Λεχ Πόζναν και η Βιγιαρεάλ πήρε δύσκολα τη νίκη με 4-3. Θα προσέξει πολύ για να μην πάθει ζημιά στο Ισραήλ.  Η Χάποελ κλείστηκε στην άμυνά της και πήρε το 0-0 στη Βιέννη από την Αούστρια. Στην έδρα της θα παίξει πιο ανοιχτά και η Βιγιαρεάλ θα βρει ανοιχτούς διαδρόμους για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

915 (22:00) ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΖΥΡΙΧΗ         1          1,54

926 (22:00) ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2 1,54

928 (22:00) ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ ΣΙΒΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2 1,58