Δολοφονία 43χρονης στη Λάρισα: Αύριο θα απολογηθεί ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Δολοφονία 43χρονης στη Λάρισα: Αύριο θα απολογηθεί ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Για αύριο, Παρασκευή 6 Αυγούστου, πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα. Ο 54χρονος συζυγοκτόνος οδηγήθηκε για να απολογηθεί χθες στον ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, από τον οποίο έλαβε τη σχετική προθεσμία.

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό τηλέφωνο του 54χρονου συζυγοκτόνου έφερε στο φως ανατριχιαστική λεπτομέρεια της δολοφονίας της 43χρονης στη Σωτηρίτσα Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 54χρονος δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Πληροφορίες, που ήρθαν στο φως χθες, κάνουν λόγο για ηχητικά ντοκουμέντα που περιλαμβάνουν διάλογο μεταξύ του δράστη και του θύματος, καθώς και πυροβολισμούς. Το κινητό τηλέφωνο του 54χρονου έχει ήδη κατασχεθεί και θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο 54χρονος, αφού πυροβόλησε τη γυναίκα του, μέσα στην ταβέρνα που διατηρούσε η ίδια μαζί με τον αδελφό και τη μητέρα της, κάλεσε την Αστυνομία και παραδόθηκε.

Σωτηρίτσα Λάρισας: Ο 54χρονος ηχογράφησε τη δολοφονία της συζύγου του