Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση στην απολογία Ν. Μιχαλολιάκου

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση στην απολογία Ν. Μιχαλολιάκου

Με σφοδρές αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο συγγενείς και φίλοι θυμάτων της Χρυσής Αυγής, κατά την είσοδό του στη δικαστική αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να απολογηθεί στο πλαίσιο της δίκης για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης. 

Πολλοί φίλοι και συγγενείς του Παύλου Φύσσα υποδέχθηκαν τον κατηγορούμενο κρατώντας χαρτάκια με σημειωμένο πάνω τον αριθμό έξι, δηλώνοντας έτσι τον χρόνο που έχει συμπληρωθεί από τη δολοφονία του μουσικού, ενώ η Μάγδα Φύσσα, βλέποντας τον Ν. Μιχαλολιάκο, του φώναξε «σκυλί»

magda

Στην ασυγκτικά γεμάτη αίθουσα υπάρχουν και περιπου 70 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι στάθηκαν προσοχή κατά την είσοδο του αρχηγού τους στην αίθουσα.

Ξεκινώντας την απολογία του, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δήλωσε αθώος και έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία εις βάρος του.

Αφού μίλησε για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, σημείωσε πως είναι η πρώτη φορά από γεννήσεως του ελληνικού κράτους που «κάθεται στο εδώλιο πολιτικός αρχηγός για πράξεις ενός οπαδού του κόμματος». 

Η απολογία του Ν. Μιχαλολιάκου συνεχίζεται.

mixaloliakos

mixaloliakos1

Διαβάστε ακόμα:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απολογία Ν. Μιχαλολιάκου